23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her er den vigtigste ting, du skal undgå!

Hvis du vil sikre optimal ydelse og lang levetid på maskiner og bevægelige dele!

Hos Masytec har vi stor erfaring med centralsmøring og centralsmøreanlæg på alle typer af maskiner i industrien, landbrug, entreprenørbranchen, offshore, vindmøller og jernbaner.

Undgå paniksmøring
Du skal for alt i verden undgå paniksmøring.

Ved manuel smøring kan der ofte ske paniksmøring, når operatøren pludselig opdager, at maskinen er ved at løbe tør for fedt, hvorefter maskinen får rigeligt med smøring. Disse voldsomme udsving i smøring er uhensigtsmæssig og smøringen vil slet ikke virke efter hensigten.

Paniksmøring kan helt undgås ved automatiseret centralsmøring, hvor fedtet automatisk fyldes på og doseres i korrekt mængde. Det sikrer at maskinen altid er velsmurt med korrekt mængde smøring

En overset investering
En investering i en maskine er ofte en kapitalkrævende investering. Derfor anbefaler vi at påmontere et centralsmøresystem fra SKF / Lincoln fra starten.

På den måde sikrer du, at maskinen automatisk smøres under drift med den korrekte mængde og kontinuerligt. Derved opnår du optimal drift og maksimal udnyttelse af maskinen.

Set i forhold til udbyttet er et automatisk centralsmøreanlæg fra SKF / Lincoln en minimal investering for at undgå nedbrud og forlænge maskinens levetid.

Få mere information
Kontakt os på tlf. 43 45 88 66 eller info@masytec.dk

Masytec A/S
Dalager 5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30531736
P nummer: 1003216744

Kontaktperson

Michael Lindberg
Adm. direktør
+45 70 20 04 11 mli@avn.dk

Send til en kollega

0.047