23948sdkhjf

Forventningerne er mere end indfriet med ny varmepumpe ✔️

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Linda og Torben Laursen har fået installeret en ny varmepumpe i sommerhuset i Ulfborg. Og forventningerne er mere end indfriet!

Sommerhuset i Husby er blevet beriget med en Panasonic varmepumpe, hvilket både har resulteret i et bedre indeklima, god grundtemperatur i huset samt ny viden for Torben. 

For vigtigheden af det lovpligtige årlige serviceeftersyn var Torben nemlig ikke klar over inden besøget og opsætningen af den nye varmepumpe. 

"Tidligere tænkte jeg bare: Nå, men den kører jo, så er der ingen grund til at gøre noget. Men faktisk kræver en varmepumpe et årligt, lovpligtigt serviceeftersyn. Som vi for første gang skal have foretaget på vores varmepumpe i løbet af de kommende måneder", siger Torben Laursen.

Med den nye App-styrede varmepumpe, kan Linda og Torben nu regulere temperaturen i sommerhuset - inden de ankommer til Husby. 

"Vi fik med hjælp fra VS Automatic A/S installeret en app, så vi via WiFi kan styre varmepumpen til sommerhus hjemmefra. Hvilket betyder, at vi indstiller det ønskede, når vi kører hjemmefra. Så er huset varmt og rart, når vi ankommer."

Du kan læse deres fulde oplevelse her, og få indblik i de mange fordele, som deres Panasonic varmepumpe har medbragt til sommerhuset på den jyske vestkyst.

----------------
KONTAKT
VS Automatic
☎️(+45) 75 64 18 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.078