23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ingen strøm og varme uden eltavler i sværvægtsklassen

Eltavler til kraftværker hører til i den absolutte sværvægtsklasse. Det kræver ekspertise og erfaring, fordi vi her taler om strømstyrker, som i værste fald kan føre til både død og omfattende ødelæggelser...

... og hvor et nedbrud i en eltavle kan have indflydelse på hverdagen for titusinder af mennesker i kraftværkets forsyningsområde. 

Et er at levere eltavler til produktionsanlæg og andre maskiner. Noget helt andet er eltavler til kraftværker. Her er vi oppe i den absolutte sværvægtsklasse. Både hvad gælder både strømstyrker, komponentbestykning og sikkerhed. 

For en enkelt fejl i eltavlen kan have katastrofale konsekvenser, og føre til både voldsomme eksplosioner, brande og tab af menneskeliv. Går det først galt, kan det nemt blive alvorligt – også for de mennesker, som bor i værkets forsyningsområde. 

Den erfarne leverandør af eltavler til kraftværker
Derfor er det vigtigt at finde en erfaren leverandør, som du kan stole på, kan levere korrekt dimensionerede og driftssikre eltavler til kraftværket. Både internt til værkets drift – egenforsyningsanlægget – og på forsyningssiden til forbrugerne.

Her er det tit os hos AUTOMATIC SYD - en del af Eegholm Group - , som kommer på banen. For ligesom de store rådgivere som Rambøll, COWI, Sweco m.fl. ofte er involveret i de store infrastrukturprojekter på grund af deres erfaring i disse svære dimensioneringer, har vi mange års erfaring i at designe og opbygge de rette eltavler og egenforsyningsanlæg til kraftværker, decentral kraftvarmeværker, affaldsforbrændingsanlæg og lignende store power-anlæg. Både herhjemme og i udlandet.

Således har vi leveret eltavler og styringer til mere omkring 30 kraftværksprojekter over hele verden. Herunder flere herhjemme som f.eks. Skærbækværket, Fynsværket  og adskillige andre.

Hovedfordelingsanlægget til Skærbæk 4 
Til netop Skærbækværkets blok 4 – også kendt som Bio 4, fordi anlægget kører på biomasse – har vi leveret hele hovedfordelingsanlægget til anlægget.  

Det kan bedst sammenlignes med blodårerne i sådan et kraftværk. For det står for egenforsyningen til de forskellige maskiner, generatorer og andre enheder i kraftværket. 

Udover eltavler og styringer til selve værket, har vi også stået for styring og eltavler til flisforsyningsanlægget. 

Specialister i egenforsyningsanlæg 
Hovedforsyningsanlægget kaldes oftest også for et egenforsyningsanlæg. Det er vores specialeområde inden for kraftværker. Derfor har vi leveret mange af den slags anlæg til både store kraftværker som Skærbæk og til mindre, decentrale kraftvarmeværker. Oftest i tæt samarbejde med nogle af de mest anerkendte total- og turnkey-leverandører af kraftvarmeværker. 

Det stemmer meget godt overens med de eltavler og automationsløsninger, vi leverer til industrien. De kører blot i en noget anden dimension og en noget højere strømstyrke. Men logikken, opbygningen og programmeringen er nøjagtig den samme, som vi bruger til styretavler og andre løsninger til industrien. 

Vi kan levere eltavler i alle størrelser og dimensioner 
Så uanset om du har brug for en eltavle til et procesanlæg, eller et komplet forsyningsanlæg til et kraftværk, kan du altid få udviklet en løsning, som passer til dit firmas behov hos AUTOMATIC SYD. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en eltavle til dit firma.  

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047