23948sdkhjf

CE-Forum: CE-specialisters opdatering og efteruddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maskinsikkerhed ApS

Dagen vil bl.a. indeholde en general introduktion til CE-mærkning, sidste nyt indenfor området, nyt om den kommende Maskinforordning, samt et overblik over undervisning, uddannelse og andre muligheder indenfor netværket CE-Forum.

CE-Forum: Dit faglige netværk
I Maskinsikkerheds CE-Erfagrupper samles virksomheder, der har brug for at udveksle erfaringer om direktivernes brug i praksis. Erfagrupperne er rettet mod maskin- og procesindustrien og virksomheder, der leverer til eller servicerer denne branche.

Erfaringsudveksling
Formålet med CE-Forum er at samle erfaringer til fælles viden om, hvordan man tolker og arbejder med reglerne i hverdagen. Hvert møde har et tema, hvor emner af fælles interesse tages op, de nyeste regler og standarder præsenteres, og de praktiske konsekvenser diskuteres. Som medlem får du et netværk af ligesindede, der også har brug for opdateret viden og inspiration til at løse tingene på en ny måde.

Aktuel viden
Gennem vort daglige arbejde har vi adgang til myndigheder og kompetencer inden for et stort antal områder, der har betydning for virksomhederne, og det er dermed muligt at give medlemmerne af vores ERFA-grupper den seneste information og tolkning af reglerne.

Eksempler på emner vi har været igennem på de eksisterende ERFA-grupper: - prEN 60204-1:2018: Hvad skal vi gøre anderledes - Erklæringer: Hvad skal man, og hvad kan man, og hvordan bruger man dem til styring af ansvaret? - Maskiner og eksplosionssikring - Nødstop: Sektionering, information, mærkning - Lock out / tag out: Hvad må man og hvad skal man; fabrikant og bruger - Risikovurdering af ændringer, og dokumentation - Maskiner til USA

Tre dagsmøder om året
CE-Forum skal mødes tre gange om året, og møderne kan bl.a. holdes som virksomhedsbesøg i medlemmernes virksomheder.

Vores erfagrupper har en stor medlemsskare, som omfatter større og mindre virksomheder inden for maskin- og procesindustri, rådgivende ingeniører, handel med maskiner og komponenter, samt brancheorganisationer.

Måske kunne et medlemsskab også være en god investering for dig og din virksomhed?

Kontakt Hans Morten Henriksen for yderligere oplysninger på tlf.: 2210 0671

Mødet er 2. september 2021 i Middelfart fra 9:00 til 15:00

Du kan læse mere på vores hjemmeside eller tilmelde dig det første gratis møde  her

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maskinsikkerhed ApS

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
Maskinsikkerhed ApS

Send til en kollega

0.064