23948sdkhjf

KEN sikrer et højt hygiejne niveau hos fødevareproducenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Hos KEN HYGIENE SYSTEMS tilbyder vi løsninger til fødevareindustrien, som matcher de høje krav, branchen stiller til hygiejne. Vi indarbejder løsningerne i jeres produktion, så vaskeprocessen bliver en naturlig og effektiv del af produktionsflowet.

Gennem mange års samarbejde med fødevareindustrien har vi opøvet et skarpt blik for de økonomiske og driftsmæssige realiteter, der er gældende. Derfor prioriterer vi driftssikkerhed, lang levetid og lavt forbrug af vand og energi højt, når vi sammensætter løsninger.

God hygiejne handler ikke kun om kunders og medarbejderes helbred. Også virksomhedens omdømme, og i værste tilfælde overlevelse, er på spil. Der er ikke råd til at tage let på hygiejnen.

Hver eneste løsning fra KEN HYGIENE SYSTEMS er baseret på gennemprøvede vasketeknologier. Årtiers erfaringer har lært os, hvordan rengøringsprocesser skal designes for at sikre den højest mulige hygiejnestandard, og dén viden bringer vi til markedet gennem vores løsninger.

En vaskeløsning fra KEN HYGIENE SYSTEMS er udviklet med henblik på lavest muligt forbrug af vand, kemi og energi. Det giver mening for de mange virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og mindske miljøbelastningen på samme tid.

Vores løsninger

Vi sælger tre forskellige løsninger til fødevareindustrien, som alle produceres på vores fabrik i Brobyværk:

  • EWD serien, som er en Equipment Washer Disinfector, består af fleksbile og multifunktionelle maskiner, som kan anvendes til at vaske en bred vifte af kritisk procesudstyr. Maskinerne sikrer et højt hygiejneniveau, da vandet udskiftes mellem hver vaskefase. Derudover desinficerer maskinen ved høje temperaturer, hvilket eliminerer risikoen for krydskontaminering mellem forskellige fødevareproduktioner.
     
  • EW serien, som er en Equipment Washer, består af multifunktionelle maskiner, og dens store vaskeareal sikrer en effektiv vask af vogne, stativer og diverse udstyr. Maskinerne vasker og skyller ved hjælp af en vaskeramme, som sikrer en effektiv vaskeproces. Ligeledes kan denne model fås som en to-dørs gennemstiksløsning, som sikrer en separation mellem ren og uren side. 

  • CC serien, som er en Container Cleaner. anvendes til vask og skyl af containere og lignende. Denne maskine vasker og skyller, ligesom vores Equipment Washer, ved hjælp af en vaskeramme, dog har vores Container Cleaner ligeledes en centerdyse. CC serien kan også leveres som en to-dørs gennemstiksmodel for separation mellem ren og uren side. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring vores løsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078