23948sdkhjf

KEN tilbyder vask, desinfektion og tørring i en proces

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Hygiejne bliver i stigende omfang et kritisk fokusområde. Ikke mindst i fødevareindustrien. Hos KEN HYGIENE SYSTEMS er vi specialister i rengøring af kritisk procesudstyr i fødevarevirksomheder.

På billedet ses vores KEN Equipment Washer Disinfector EWD 50 installeret hos en snack producent

Hos snack producenter har  kritisk procesustyr stor betydning for hygiejnesikkerheden, idet udstyret er i direkte kontakt med fødevareproduktet. Derfor er der et stor behov for hyppig vask og desinfektion af disse emner for således at forhindre krydskontaminering mellem de forskellige produktionsserier. 

Ved at anvende en EWD 50 vil vask, desinfektion og tørring foregår i et lukket vaskekammer i umiddelbar nærhed af processen, typisk på en platform over produktionslinjen. Ved at placere maskinen tæt på processen, er det nemt for medarbejderne at afmontere udstyret som skal vaskes. Udstyret kan herefter placeres på ét rack, som efterfølgende køres ind i maskinen. Når maskinen har vasket, desinficeret og tørret udstyret, kan medarbejderen køre racket tilbage til produktionslinjen og påmontere udstyret igen. Dette er således en hurtig og ergonomisk løsning. 

Flere virksomheder vælger at vaske deres udstyr manuelt ved hjælp af en vaskevæg, dog kan dette have ricisi; eksempelvis spredes aersoler en ikke uvæsentligt distance fra vaskevæggen; ved brug af højtryk vask op til 7 m. væk, ved lavtryk vask op til 3,5 m. Dette betyder, at der er en væsentlig risiko for spredningen af aersoloer i produktionlokalerne og til produkterne.

Det kan således bibringe adskille fordele at benytte en maskine fra KEN HYGIENE SYSTEMS, heriblandt: 

  • Forbedret arbejdsmiljø
  • Brugervenlig 
  • Lavt vand-, energi- og detergentforbrug
  • Exceptionelt højt hygiejneniveau
  • Vask, desinfektion og tørring i en proces

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078