23948sdkhjf

Ny fabrik for fremstilling af medicinsk cannabis

| Medlemsnyhed | Indrykket af S.E. Hovedgaard A/S

Ny fabrik der skal fremstille medicinsk cannabis havde valgt os som partner til opførelse af ny fabrik. Blandt andet fordi vi kunne være med hele vejen gennem projektet.

Ny fabrik der skal fremstille medicinsk cannabis havde valgt os som partner til opførelse af ny fabrik.  Vi stod for levering af GLASBORD® Sandwich Paneler for væg og loft, over 70 døre-porte, mm. samt projektering, diverse CAD tegninger og selve projektudførelsen. Nu er fabrik klar og det forventes at produktion går i gang sidst i August.

GLASBORD® Sandwich Paneler benyttes til opbygning af vægge og lofter for, kølerum, fryserum, produktionsrum, renrum m.v.  GLASBORD® Sandwich Paneler fås med forskellige overflader og tykkelser alt efter formål og er en stærk, fleksibel og rengøringsvenlig løsning i fødevare-og levnedsmiddelindustrien, pharma industrien m.v.

S.E. Hovedgaard A/S har et omfattende program i alle typer industridøre, og er i stand til at levere alt fra vådrumsdøre, kølerums-døre, fryserums-døre til automatiske skyde-døre og pendel-døre 
Kontakt os og vi finder den optimale løsning for dit projekt.

Fenderlister fra S.E. Hovedgaard dækker et bredt område inden for beskyttelse af vægge.

Solide truckværn for hygiejnisk vægbeskyttelse.

S.E. Hovedgaard har altid netop de profiler på lager du skal bruger til GLASBORD® produkter eller andre projekter. Kontakt os så finder vi de helt rigtige profiler samt den rette mængde til netop jeres projekt.

Se underNybyggeri   

Se under Projektudførende

Medlemsnyhed

Indrykket af
S.E. Hovedgaard A/S

Frydsvej 8
8732 Hovedgård
Danmark
S.E. Hovedgaard A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062