23948sdkhjf

Elektroniske tøjskabe bidrager til grøn omstilling

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Når Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) står færdigt i 2023 vil medarbejdernes uniformer blive udleveret via den elektroniske skabsløsning TEXI fra DFD.

Den fremtid er der nu taget hul på med implementeringen af de nye skabe på tre hospitaler i Region Nordjylland.

Mere end 60.000 uniformer, T-shirts og kitler bliver ugentligt leveret til hospitalerne i den nordjyske region. De nye elektroniske TEXI-skabe skal sikre en effektiv udlevering af uniformer til de sundhedsfaglige medarbejdere på hospitalerne.

Den innovative løsning bliver en del af Nyt Aalborg Universitetshospital, som bliver omdrejningspunktet for fremtidens nordjyske sundhedsvæsen. I et samarbejde med DFD, som også står for vask og levering af arbejdstøjet, implementerer Region Nordjylland løsningen allerede nu. Implementeringen af de elektroniske skabe skal bidrage til effektiviseringer og kvalitetsforbedringer i forhold til den tidligere åbne depotløsning.

Det fortæller Afdelingschef Susanne Sørensen fra Region Nordjylland: 

- Ved at gå fra en depotløsning på Aalborg UH afsnit Nord til TEXI-uniformsudlevering er der en klar forventning om at øge cirkulationshastigheden, og gennem den høje grad af styring minimere svind og spild, hvilket taler ind i den grønne omstilling, vi i regionen er i fuld gang med.

Også chefkonsulent Morten K. Andersen har store forventninger til den nye løsning:

- Automatisering og teknologi er en stor del af hverdagen og nu også i måden, uniformer bliver udleveret.
Valget faldt på DFD’s TEXI-skabe, da det er et let og brugervenligt system. Brugere åbner blot skabene ved at sættes deres medarbejderkort på, og de får selv indblik i, hvordan deres eget forbrug og egen beholdning ser ud.

Læs den fulde artikel her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.078