23948sdkhjf

GREEN CUSINE - frosne plantebaserede nyheder!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Findus Danmark A/S

Vi vil gøre det lettere for alle at spise, lave og servere mere plantebaseret. Derfor lancerer vi nu Green Cuisine - frosne plantebaserede produkter, der er specielt udviklet til at være funktionelle og smarte i både restauranter og storkøkkener.

 

GREEN CUISINE

Grønt køkken er vores svar på overgangen og efterspørgslen efter grøn og bæredygtig mad. Det er et koncept med et stort udvalg af gode, velsmagende og naturlige produkter, der gør det lettere at tilbyde mere plantebaseret mad. Uden at gå på kompromis med, hverken smag eller næringsværdi. Simpelthen den nye, moderne måde at spise godt på!

Varier let menuen med et bredt udvalg til enhver smag, såsom falafel, velsmagende plantebaserede  bøffer og mini burgere, eller hvorfor ikke vores klimasmarte nyhed spinatpinde?

 

https://www.findusfoodservices.dk/produkter/gront-vegetarisk

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Findus Danmark A/S

Islevdalvej 214
2610 Rødovre
Danmark
Findus Danmark A/S

Billeder & videoer

Green Cuisine, plantebaserede frosne produkter, klimavenlige, grøntsagssticksGreen Cuisine, plantebaserede frosne produkter, \nklimavenlige, quinoa/sød kartoffel mini burgerGreen Cuisine, plantebaserede frosne produkter, \nklimavenlige, spinatpindeGreen Cuisine, plantebaserede frosne produkter, klimavenlige, veganske burgere

Send til en kollega

0.08