23948sdkhjf

Skån miljøet med X-Supra virushandske og nye vaner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

I Stennevad lancerer de nu en ny virushandske, der er et alternativ til de traditionelle tynde gummihandsker. X-Supra kan nemlig vaskes og desinficeres. Den kan derfor bruges igen og igen.

I en verden med virus og øgede krav til hygiejne er vi blevet vænnet til at vaske, spritte og bruge engangshandsker.

Stennevad præsenterer X-Supra, der er en dyppet strikhandske godkendt til industrien og fødevarehåndtering. Denne virushandske beskytter bæreren imod virus og bakterier. Den er komfortabel og yderst fleksibel i brug. Hvad enten du arbejder på slagteri, i storkøkken eller gør rent. Handsken her behandler dine hænder skånsomt og miljørigtigt. Økotex-mærket og bionedbrydelig.

X-Supra er den nye generation af godkendte arbejdshandsker, der beskytter imod virus og bakterier. Samtidigt kan den nemlig vaskes og desinficeres, så den kan bruges igen og igen uden risiko for bruger eller omgivelser.

Et mere miljøvenligt alternativ til den traditionelle "brug og smid væk" engangshandske, der bruges millioner af hver eneste dag i Danmark. For mange er der faktisk en anden vej. Den vej er arbejdshandsker, der kan bruges flere gange.

Alle er nødt til at tænke på bæredygtigt forbrug af hensyn til klimaet. Derfor er meldingen klar fra Stennevad. Skift engangshandsken ud med en X-Supra, hvor det er muligt. Lær ordentlig vask og rengøring af handsken og spar miljøet for mere engangshandskeaffald.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078