23948sdkhjf

Pulsed Electrified Fields (PEF)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanstore A/S

Brugen af PEF (Pulsed Electrified Fields) udvides til nye fødevarebrancher med store produkt- og produktionsfordele.

PEF ændrer den fysiske struktur af organiske råvarer ved brug af præcise og målrettede elektriske impulser, til at åbne cellemembraner. Det er en ren og målrettet tilgang, som kan bruges på tværs af en bred vifte fødevarer for at opnå høj kvalitet, såvel som et højere effektivitetsniveau til den videre processering.  Desuden kan PEF anvendes ved højere intensiteter til inaktivering af mikroorganismer, for derved at erstatte dyrere alternativer til fødevare stabilisering. 

PEF Advantage™ Belt systemer til forbedring af stege- og tørringsprocesser: behandling af frugt og grønt før tørring fører til et produkt af højere kvalitet med en forbedret form, stabilitet og mindre svind. Smag, aroma og farve bevares. Anvendes teknologien før stegning til chips eller pommes frites, kan man opnå væsentligt reducerede omkostninger, forhøjet udbytte samt forbedret kvalitet og smag. 

PEF Advantage™ Pipe systemer til flydende fødevareprodukter:  PEF inaktiverer bakterier ved lave temperaturer, som sikrer at friskhed og kvalitet bevares. Samtidig gør den åbne cellestrukter at ekstraktion af vitaminer, farver og antioxidanter forbedres. 

Ønsker i at afprøve teknologien på jeres fødevarer, tilbydes der testfacilliteter og ekspertise i ELEA´s specialdesignede pilothaller - kontakt Scanstore A/S for at højre nærmere: 
Benjamin Henningsen
benjamin@scanstore.dk
+45 29649755  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanstore A/S

Nyvang 7
5500 Middelfart
Danmark
Scanstore A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063