23948sdkhjf

Sådan får du en fed sommer i byen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Selv om Covid 19 stadig er iblandt os er det nu blevet muligt at rejse til mange lande, og det benytter mange feriehungrende danskere sig af.

Det kan man ikke bebrejde dem efter mange måneder med nedlukning og skrappe rejserestriktioner. Det er dog ikke alle, der endnu har mod på at begive sig ud af landet, og andre har måske mistet deres job under pandemien, så en udlandsrejse slet ikke kommer på tale i år alligevel.

Det er dog ikke kun under sydens sol, man kan nyde sommeren og alle dens mange glæder. Også i byen er der mulighed for at holde en dejlig ferie og nyde, man har fri og kan stikke fødderne i sandalerne. Her i artiklen ser vi nærmere på, hvordan du kan få en skøn sommer i byen.

Pak madkurven eller udforsk byens mange take away steder
I gamle dage var det meget almindeligt at pakke en kurv med mad og drikke, når man skulle på udflugt eller på anden måde havde ærinde, hvor man var nødt til at spise udenfor hjemmet. Det er der stadig rigtigt mange der gør, men i dag findes der så mange muligheder for at købe mad på farten, og det er der mange, der benytter sig af. Her taler vi ikke kun om hapsdogs eller burgere, nej også spændende salater og sandwiches er det nu muligt at købe og tage med.

Østerbro er et populært område af København og en bydel med mange grønne oaser, som bare venter på at blive udforsket, måske med et tæppe at sidde på, en flaske vin og noget godt at spise. Når du går på jagt efter den bedste take away på Østerbro, vil du finde et stort udvalg af restauranter og små listige madsteder, der tilbyder alverdens lækre mad, som du kan tage med dig og nyde på din foretrukne plet.

Til at skylle de lækre sager ned med, er det et sikkert hit at medbringe en kølig flaske rosévin og et par glas. Den lette vin passer godt til sommerens retter og ikke mindst de høje temperaturer, som denne årstid ofte byder på. Der er dog også andre muligheder for at få slukket tørsten, f.eks. med et glas friskpresset juice fra Charlottehaven juice bar. Dette er et sundt alternativ til f.eks. sodavand og herudover risikerer du ikke at blive overrislet, som det kan være tilfældet med vin. I den stegende sommerhede kan det være rart at holde hovedet klart, og her er juice en vinder.

Med disse ord er der lagt op til dejlige oplevelse i byen, og det er bare et spørgsmål om at vælge mellem de mange seværdigheder, grønne oaser og lækre madsteder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094