23948sdkhjf

FIPROS Nutrition lancerer ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af FIPROS Nutrition ApS

Efter at have afsluttet en indkøringsperiode for den nye fabrik hos FIPROS Nutrition, et datterselskab af FIPROS A/S, har datterselskabet nu også fået sin egen dedikerede hjemmeside: www.fipros-nutrition.com

Dørene er nu åbnet op for flere nye kunder til det helt nye, topmoderne FIPROS-datterselskab Nutrition ApS, der skal beskæftige sig med lønproduktion og pakning af konventionelle og økologiske mælkebaserede pulvere. FIPROS A/S har investeret cirka 100 millioner Kroner i 2020/21 i det 2.200 kvadratmeter store produktionsanlæg, der nu kan tilbyde et højt automatiseret produktions-set-up med maksimal fødevaresikkerhed og høj ensartet produktkvalitet til sine internationale kunder inden for mælkepulver-branchen. Denne investering i et nyt forretningsområde er nu blevet suppleret med egen hjemmeside: www.fipros-nutrition.com.

Detaljerede videoer giver et grundigt overblik over produktionsfaciliteten

Det primære formål med den nye hjemmeside er at demonstrere proces flowet, synliggøre brugen af den nyeste teknologi, der anvendes i produktionsområderne og vise det ekstremt grundige hygiejnekoncept der anvendes på FIPROS Nutrition. Talrige videoer tager besøgende med på en tur rundt i produktionen og viser alle trin og hygiejneforholdsregler, der er involveret fra ankomsten af ​​råmaterialet til det færdige pakkede produkt.

Videoer er et stærkt værktøj til at kompensere for personlige besøg, der er annulleret på grund af Corona-pandemien

”FIPROS Nutrition åbnede under Corona-pandemien. Denne omstændighed gjorde personlige besøg fra potentielle internationale kunder meget vanskelige. Men vi ved også, hvor vigtigt det er at kunne se med egne øjne, hvordan fabrikken og dens maskiner ser ud, hvordan vi præcist arbejder, og hvordan vi garanterer fødevaresikkerhed og i sidste ende kvalitet. ”, Siger Conny Twisttmann, administrerende direktør for FIPROS. ”Dette er grunden til, at vi har forsøgt at fange alle disse oplysninger i videoer. Det er et meget kraftfuldt værktøj til at kompensere for personlige besøg, men tilbyder stadig en næsten personlig rundvisning i vores lokaler”.

Om FIPROS Nutrition

FIPROS Nutrition er et datterselskab af FIPROS A / S, som er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer, og blev etableret for at producere for internationale kunder inden for mælkepulverbranchen. To yderst effektive Ruberg-præcision batchblandere og en kompakt Jorgensen Engineering pakkelinje sørger en effektiv proces med blanding og pakning af mælkepulverprodukter, både konventionelt og økologisk trin 1-3 til spædbørn, småbørn- og andre mælkebaserede kosttilskud i pulverform. Det moderne, bæredygtige produktionskoncept bruger tyngdekraften som et materiale transportmiddel og derved sikres et effektivt, skånsomt og ressourcebesparende produktions flow. Produktionsanlæggets opbygning er designet til maksimal fleksibilitet med hensyn til både nicheproduktion og store produktionsvolumener med en minimumordremængde på kun 2 tons.

Læs mere om FIPROS Nutrition på www.fipros-nutrition.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FIPROS Nutrition ApS

Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Danmark
FIPROS Nutrition ApS

Send til en kollega

0.062