23948sdkhjf

Se eller gense vores case med BMS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fyns Kran Udstyr A/S

Se hvorfor EasyCert bliver kaldt for 'best practice' for dokumentation på lovpligtige eftersyn hos virksomhedens kunder.

Se hvorfor certifikater og tilgængelighed er så vigtigt ift. til både sikkerhed og dokumentation – og hvilken rolle EasyCert-systemet spiller.

Læs hele casen med BMS her >>

P.S. Hos os er EasyCert en fast og gratis del af vores lovpligtige eftersyn på løftegrej, kraner m.v. og alle kunder har gratis adgang. Det er ‘Sikkerhed for alle’. Er du kunde hos os - kan du få dit login tilsendt her: https://fyns-kran.dk/login

Vi efterser løftegrej, løfteudstyr, lastsikring, kraner, vakuumløftere, faldsikring, pallereoler, stiger, elværktøj m.m. med en vognpark på mere med 25 serviceenheder fordelt på lastbiler og varevogne der er indrettet specifikt til netop dette. Derudover har vi bredt produktprogram og mange biler er har eget lager med - så vi hurtigt kan udføre eventuelle reparationer. Vores produktprogram er på mere end 10.000 varenumre og dækker alt fra den lille reservedel til den store kran til produktionen. Udforsk vores produktprogram og start på siden med løftegrej her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Danmark
Fyns Kran Udstyr A/S

Send til en kollega

0.069