23948sdkhjf

Kig forbi til Torvedag hos Dagrofa Foodservice

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dagrofa Foodservice

Har du også savnet at komme ud og blive inspireret? Så kom med til Torvedag i vores butikker, hvor du kan lade dig inspirere af nogle af Danmarks største fødevare-entusiaster.

Du får i løbet af sensommeren og efteråret en unik mulighed for at komme helt tæt på danske brands inden for fødevarebranchen, når vi rejser rundt i landet for at give inspiration til dit professionelle køkken

Hvad er Torvedag?
I Dagrofa Foodservice tager vi i løbet af efteråret 10-15 af vores leverandører med på roadshow i Danmark. På tværs af landets fem regioner kan du møde dem, som står bag de varer, din forretning allerede bruger – og dem I måske for brug for.

Vores roadshow udspiller sig som en torvedag på butikkens parkeringsplads, og her får du mulighed for at snakke med nogle af de største virksomheder inden for den danske fødevarebranche. Her kan du møde brands som Arla, Danish Crown, Lantmännen Unibake, Rynkeby og mange flere!

På dagen vil du blive mødt af smilende personale og skarpe leverandører, som står klar til at dele ud af deres viden, inspiration og ikke mindst lækre smagsprøver - vi sørger selvfølgelig for kaffe og vand, så du kan slukke tørsten mellem dine stop rundt på pladsen.

Hvornår sker det?
I løbet af sensommeren og efteråret kan du kvit og frit deltage på lige så mange torvedage, som du lader dig friste af. Her er en oversigt over  torvedagene, som foregår i landets fem regioner:

Torsdag 19. august kl. 10-13 - Dagrofa Foodservice Aarhus
Torsdag 26. august kl. 10-13 - Dagrofa Foodservice Slagelse
Torsdag 9. september kl. 10-13 - Dagrofa Foodservice Odense
Torsdag 16. september kl. 10-13 - Dagrofa Foodservice Aalborg
Fredag 8. oktober kl. 10-13 - Dagrofa Foodservice Valby

Hvem kan deltage?
Vi byder alle velkommen til at tage del i festlighederne på parkeringspladsen. Hvad enten du er kunde i Dagrofa Foodservice, eller hvis du blot ønsker at blive inspireret, kan du komme forbi, når vi slår teltene op ved en butik nær dig.

Vi glæder os til at se dig til Torvedag hos Dagrofa Foodservice.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dagrofa Foodservice

Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Danmark
Dagrofa Foodservice

Send til en kollega

0.063