23948sdkhjf

Ny salgschef hos FIPROS

| Medlemsnyhed | Indrykket af FIPROS A/S

Per Isager slutter sig til salgs-, marketing- og innovationsteamet hos FIPROS som ny salgschef, og skal være med til at supportere og styrke salgsaktiviteterne hos FIPROS.

En øget efterspørgsel efter vore services, udvikling af nye processer og ønske om at give den bedst mulige kundepleje og service, var de positive bevæggrunde til at vores FIPROS-team nu er blevet suppleret med en salgschef.

Den 1. august er Per Isager påbegyndt sit nye job hos FIPROS som salgschef, med ansvar for både nye og eksisterende kunder, og skal blandt andet tage sig af de mange procesforespørgsler vi dagligt modtager.

Per er Cand Scient. i organisk kemi, og har tidligere arbejdet hos Chr. Hansen, Fertin, Danisco og Teknologisk Institut.

Per slutter sig til vores nyetablerede salgs-, marketing- og innovationsteam (SMI), der med baggrund i en voksende kundebase og et internt krav om altid at levere et højt serviceniveau, er blevet oprettet for at øge fokus på salgs- og marketingaktiviteterne hos FIPROS.

Vores SMI-team har allerede ydet betydelig bidrag til vores kommunikations- og marketingstrategi, og nu forstærkes SMI-teamet yderligere med vores nye salgschef Per.
Med sin årelange erfaring i fødevareindustrien og hans tekniske know-how er vi sikre på, at vore kunder fremadrettet vil være i de bedste hænder!

Du kan finde kontaktinfo på Per og hans kolleger på fipros.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FIPROS A/S

Rybergsvej 1
5631 Ebberup
Danmark
FIPROS A/S

Send til en kollega

0.078