23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Guide til genoplivning og brug af hjertestarter (AED)

Ved du, hvad du skal gøre ved et pludseligt hjertestop?! Hvis ikke du gør, så får du her vores guide til genoplivning og brug af hjertestarter, så du er klædt ordentligt på, hvis uheldet er ude.

Når en person på tragisk vis får hjertestop, starter en kamp mod uret!

Tiden fra at patienten bliver bevidstløs, til at ambulancen er fremme, har derfor stor betydning for patientens videre forløb og chance for overlevelse. 

Du kan derfor gøre en afgørende forskel i en sådan situation, hvis du bare kender lidt til den basale fremgangsmåde og brug af en hjertestarter!

Men denne guide til genoplivning og brug af hjertestarter (AED), får du den basale viden ifm. at håndtere og hjælpe en person ved hjertestop.

Fremgangsmåden består af disse 5 trin:

❤ Kontroller vejrtrækningen
❤ Frigør luftveje
❤ Tilkald hjælp – ring 112
❤ Start genoplivning
❤ Brug hjertestarteren (AED)

Du finder den fulde version her.

Invester i en hjertestarter tæt på dig
Jo hurtigere en person med hjertestop får hjælp, desto større chance er der for at overleve.
TrygFonden har lavet en undersøgelse, som viser, at brugen af hjertestartere er en kæmpe hjælp, som har været med til at redde 4 gange så mange liv gennem de sidste 20 år!

Implementeringen og den store tilgængelighed af hjertestartere i Danmark har derfor medført, at der bliver bygget bro, fra at patienten får hjertestop, til ambulancen ankommer. 

Jo flere hjertestartere, jo bedre – da vi på den måde kan være med til at sikre den bedste og hurtigste behandling på stedet. 

Ønsker du at investere i en hjertestarter til din virksomhed, hus eller sommerhus? Så kontakt os i dag, så du kan være med til at gøre dit nabolag tryggere.

VS Automatic
☎️ (+45) 75 64 18 99 

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TRH
Tim Reihana Hjortshøj
CMO
+45 52145731 trh@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.047