23948sdkhjf

Zebicon er dansk distributør af ny ZEISS’ produktportefølje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

Tidligere på året lancerede ZEISS en ny platform for 3D scanning, under navnet HandsOnMetrology, som Zebicon i Billund nu er blevet en del af.

HandsOnMetrology er et koncept, der forener de håndholdte 3D laserscannere fra ZEISS med de mindste GOM 3D scannere. Dermed er der skabt en produktportefølje, som økonomisk er lettere tilgængelig og dækker behovet for en endnu bredere målgruppe.

”Med HandsOnMetrology fokuserer vi på afdelinger og virksomheder, der har et større behov for mobilitet og et ønske om at komme hurtigt i gang med 3D scanning til eksempelvis modelarbejde, reverse engineering og enkle måleopgaver,” udtaler direktør for Zebicon, Jeppe H. Laursen.

Reverse engineering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol
Produktporteføljen HandsOnMetrology dækker behov inden for både reverse engineering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol. Det betyder, at disse 3D scannere er relevante for alt fra designere, museumsforskere og udviklingsafdelinger til kvalitetsafdelinger med mange forskellige emner eller små emneserier.

I kraft af mobiliteten og et skarpt prispunkt er systemerne særligt attraktive i teams, hvor scanningsopgaver er udviklingsorienterede og løses ad hoc.

Jeppe H. Laursen udtaler, ”Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde håndholdte 3D scannere, da vi især ser et stort potentiale for disse produkter på reverse engineering området. Det bliver spændende at få opbygget erfaring med muligheder og begrænsninger for de håndholdte systemer, så vi står stærkt til at vejlede kunderne til den rette løsning ud fra deres behov.”

Om Zebicon
Zebicon er specialister inden for 3D scanning og måleteknik og er dansk distributør af optisk måleudstyr fra GOM, som i dag er en del af ZEISS Group.

Du kan møde Zebicon på hi-messen den 5.-7. oktober i området for 3D-TECH, hvor du både kan opleve high-end og automatiserede produkter, samt de nye systemer i HandsOnMetrology-porteføljen.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078