23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automation: Nu kan du bevidne det svævende transportsystem

Vær blandt de første til at se ACOPOS 6D med egne øjne, når B&R Industrial Automation demonstrerer den fascinerende teknologi  for produktionsvirksomheder og andre teknologi-entusiaster ved ROBOTBRAG.

Ved ROBOTBRAG konferencen den 26. august 2021, kan du få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation.

Svævende teknologi har i mange år været beskrevet som fiktion med hjemmel i Hollywood. Men nu er det lykkedes B&R Industrial Automation at muliggøre en ellers hidtil kompleks og relativt ualmindelig teknologi inden for industriel automation: nemlig et svævende transportsystem, der ved hjælp af magnetisk levitation, frit kan flytte emner fra station til station.
Dette system forenkler processer markant, og så godt som eliminerer nede- og omstillingstider, som koster produktionsvirksomhederne dyrt. Adaptiv produktion er derfor vejen frem, hvis producenter af forbrugsvarer skal kunne nå at følge med nye og uforudsigelige dag-til-dag ændringer i markedet.

For første gang i Danmark vil det nu være muligt for offentligheden at se det revolutionerende  transportsystem, ACOPOS 6D,  i aktion.

Når dørene til ROBOTBRAG 2021 åbner op for de første tilmeldte, vil  B&R's Digital Automation specialister Jesper Hvidberg og Martin F. Larsen, være forberedte.  På dagen den 26. august, vil de fremvise konkrete use cases med udgangspunkt i ACOPOS 6D systemet, og The Adaptive Machine, som et fuldt integreret økosystem.

Der vil blandt andet blive vist måle- og vejekapabilitet, demonstreret samspil med ABB's kollaborative robot GoFa,  Vision-aflæsning i realtid, diskret simulering (både som hurtig eftervisning og designværktøj), samt hvordan det både er et modulært og fleksibelt maskindesign. 

Alt dette vil blive demonstreret på B&R's stand ved ROBOTBRAG 2021, hvor det også vil være muligt både at stille dine spørgsmål  og deltage i en lille underholdende konkurrence. Få mere information på vores LinkedIn virksomhedsside for hvordan du tilmelder dig. 

 

B&R Industrial Automation A/S
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29691746
P nummer: 1012451918

Send til en kollega

0.047