23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her finder du 21 cases med stærke hygijneløsninger

Mon du har set vores 21 cases på hjemmesiden? Faktisk gemmer vi på mange gode ideer til, hvordan man løser mikrobiologiske udfordringer i fødevareindustrien.

De 21 cases ligger på www.fhsscandinavia.com og er valgt ud fra de over 500 løsninger vi har gennemført hos vores kunder i de sidste 20 år. Nu venter de kun på at blive til inspiration for andre virksomheder med lignende udfordringer.

For at gøre det lettere at finde vej til de cases, der kunne have din interesse, ligger de under følgende kategorier:

Frugt, grønt og blomster
Bageri
Mejeri og slagteri med modningsrum
Transportbånd – UVC fokus
Gulv – antibakterielle måtte.

Og da de er korte, er der en masse fakta, som vi ikke medtaget i teksten, men vi er klar til at svare på dem, hvis du kontakter os!

Ost, brød og blomster

Hvis du er fra mejeribranchen og har udfordringer i modningsrum, har vi flere cases om løsninger med ionisering i luften. Læs f.eks om hvordan man i et norsk mejeri sparede en dag om ugen for to medarbejdere til at rengøre for skimmel, samt reducerede svind og reklamationer betydeligt.

Eller læs hvordan et bageri nåede sine ambitiøse mål om at eliminere skimmeludfordringer ved at implementere 3 teknologier; UVC lys, ionisering og antibakterielt gulv.

Vi kan også bidrage til at frugt, grønt og blomster får en længere levetid og en bedre kvalitet. 

Har du også en mikrobiologisk udfordring, så tag fat i os. Vi gennemfører en foranalyse, så vi er sikker på, at vi har identificeret den egentlige udfordring og tilbyder "No cure No pay", så vi også finder den rigtige løsning.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047