23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Partnerskab om emballage fører til bedre løsninger

Den spanske fødevareproducent Choví S.L. og emballagevirksomheden Berry Superfos har samarbejdet i 25 år om emballageløsninger til Chovís produkter. Partnerskabet har ført til mange succeser, senest en flot solgul plastikbøtte til aioli.

Et godt partnerskab mellem producent og emballagevirksomhed fører til bedre emballageløsninger, der genererer mere salg. Det er et mangeårigt samarbejde mellem den spanske fødevareproducent Choví S.L. og emballageproducenten Berry Superfos et godt eksempel på.  

Samarbejdet blev indledt med en plastikspand til mayonnaise og har siden budt på flere innovative udviklingsprocesser. Senest har Choví S.L. lanceret sin aioli af mærket Alli-Oli i et nyt sprøjtestøbt plastikbæger i en flot solskinsgul farve, som leder tankerne hen på varme himmelstrøg og det traditionelle spanske køkken – og får Chovís aioli til at skille sig ud fra konkurrenternes på supermarkedets hylder.

Partnerskab giver pote
Ifølge David Moya, Direktør for logistik og indkøb hos Choví, minder forholdet til Berry Superfos mere om et partnerskab end en klassisk kunde-leverandørrelation:

“Jeg ser vores forhold til Berry Superfos som et partnerskab snarere end et forretningsforhold. Vi arbejder tæt sammen og har en gensidig forståelse for udvikling og ledelse. Berry Superfos forstår vores behov som fødevareproducent og præsenterer os for innovative og relevante emballageløsninger.” Han forsætter:

“Vi oplever, at Berry Superfos altid er ajour med den seneste udvikling i emballageindustrien, hvilket hjælper os med at udvikle vores forretning. Derfor henvendte vi os også til Berry Superfos, da vi skulle ændre emballagen til vores aioli. Via en fælles kreativ proces arbejdede vi os gennem flere design for at nå frem til den nye generation af plastikbøtter – to forskellige størrelser med ét og samme type låg.”

Et samarbejde nu ­– og for fremtiden
Ifølge David Moya vil det gode samarbejde mellem Berry Superfos og Choví fortsætte i mange år frem

“Berry Superfos leverer emballageløsninger i høj kvalitet og tilpasser sig løbende vores behov, og de løser udfordringerne med god kommunikation og fleksibilitet.  Vi har et godt teamwork og forventer, at vi også i fremtiden vil være i stand til at opretholde det særlige bånd mellem vores to virksomheder.”

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.03