23948sdkhjf

P+P arkitekter registrerer renoveringsopgaver med Matterport

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

P+P arkitekter bruger Matterport 3D teknologi i forbindelse med den indledende registrering på renoveringsopgaver. 3D scanningerne anvendes som supplement til de statiske billeder.

P+P arkitekter er en arkitektvirksomhed med ca. 30 medarbejdere fordelt på to tegnestuer i henholdsvis Aarhus og Thisted. Projekterne spænder vidt fra almene boliger til erhvervsbyggeri og omfatter både nybyggeri, renovering og transformation

P+P arkitekter anvender som udgangspunkt digitale bygningsmodeller i alle projekter, og ved især renoveringsopgaver er den indledende registrering utrolig vigtig.  Hidtil har registreringerne, udover opmålinger, dronebilleder og granskning af eksisterende tegningsmateriale, indeholdt omfattende billedregistrering i platforme som Dalux Field, AjourQA eller Byggeweb Capture. Matterport-registreringen er et effektivt supplement til de statiske billeder. 

Læs mere her om, hvilken værdi det giver projekterne og hvilke muligheder P+P arketiekter ser i 3D-teknologien fremadrettet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Renovering af Slotskirken. Matterport til registreringRenovering af Thy Hallen. Matterport til registrering

Send til en kollega

0.11