23948sdkhjf

KEN sigter mod kunder med behov for høj fødevaresikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN begyndte at producere kartoffelskrællere i 1941. Siden har vi udvidet vores forretningsområder, og er i dag en international virksomhed, som leverer løsninger til bl.a. hospitaler, laboratorier, storkøkkener og fødevareindustrien.

I 1948 blev den første opvaskemaskine til køkkener introduceret på vores fabrik i Brobyværk. Sidenhed er vask og desinfektion af kirurgiske instrumenter til hospitaler blevet vores største forretningsområde med salg af maskiner til hele verden. Ligeledes producerer og sælger vi løsninger til laboratorier i medicinalindustrien. Vask og desinfektion er således grundpillerne for KEN HYGIENE SYSTEMS.

For at producere maskiner til fødevareindustrien, anvendes teknologien fra både hospital, storkøkkener og laboratorie sektorerne for således at producere de bedste løsninger til fødevareproducenter. Vi sigter mod de segmenter i fødevareindustrien, hvor der er behov ekstremt høj hygiejne. Dette er eksempelvis tilfældet hos fiskeindustrien eller nøddeindustrien, da det er essentielt at forhindre krydskontaminering.

Vores maskiner rettet mod fødevaresikkerheden er udviklet med henblik på vask og desinficering af kritisk procesudstyr, heriblandt vejeskåle, knive, utensilier, dyser samt diverse beholdere og containere.

Ved at anvende en maskine fra KEN, kan man automatisere vaskeprocessen, hvilket muliggør, at vaskeprocesserne altid kan dokumenteres og valideres, da vaskeprogrammerne således sikrer, at alle vaske udføres ensartet hver gang.

KEN tilbyder en bæredygtig og miljøvenlig vask i form af et reduceret vand-, detergent og strømforbrug, hvilket giver en række fordele for miljøet og dig som producent.

Dialog omkring kundernes behov
Ingen virksomhed og ingen udfordringer ligner hinanden. At finde den løsning, der opfylder kundens og brugernes behov optimalt, kræver en grundig proces, hvor krav og aktuelle forhold analyseres som grundlag for vores anbefalinger. Og hvor driftsfasen er tænkt ind - det er jo dér, løsningen skal vise sin værdi.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095