23948sdkhjf

WestCoast bekæmper plastik i havene (FN’s verdensmål nr. 14)

| Medlemsnyhed | Indrykket af WestCoast® Tråd & Plader ApS

Det er efterhånden en kendt sag, at mange virksomheder ambitiøst arbejder på at blive mere miljøvenlige. Et af de senere tiltag er ”Operation Clean Sweep”, der involverer en lang række plastproducenter.

WestCoast Tråd & Plader har i den forbindelse udarbejdet et nyt set-up, der tillader hurtig og effektiv produktion af kundetilpassede filtre. Løsninger der medvirker til at bekæmpe plast i verdenshavene og bidrager til at opfylde FN’s verdensmål nr. 14 Livet i havet.

Det er derfor med glæde, at vi kan løfte sløret for nye muligheder skabt gennem vores afløbsfiltre eller OCS-filtre.

Filtrene er designet til kontrol med spildevand fra plastindustrien, der forhindre plastemner i at nå ud i naturen. Mulighederne stopper dog ikke der, da filtrene kan tilpasses til brug indenfor enhver branche, der måtte have udfordringer med faste partikler, der enten tilstopper rørledninger, eller skal indsamles for genbrug/bortanskaffelse.

”Vi startede dette projekt med fokus på at hjælpe plastindustrien til at forbedre håndteringen af affaldsfraktioner, men opdagede hurtigt, at flere brancher har lignende problemer. Og det stod klart, at vores set-up og løsninger skulle være fleksible, så vi i høj grad og hurtigt kan tilpasse produktet i forhold til den konkrete udfordring” siger Simon Skriver (Salg - Filtrering).

Filtrene kan tilpasses ud fra en række parametre, blandt andet masken, tråden, materialet, formatet og støttekonstruktionen.

”Vi har mange års erfaring med rådgivning indenfor trådvæv, filtrering og kundespecifikke løsninger, så opbygningen og etableringen af det nye set-up gav ingen større udfordringer.” nævner Kenneth Rohde Pedersen (Adm. direktør).

Du kan læse mere om afløbsfiltrene eller de mange andre produkter, som WestCoast Tråd & Plader tilbyder, her.

Kontakt os på ssk@wct.dk eller 76 12 33 66, og lad os sammen se på mulighederne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Send til en kollega

0.047