23948sdkhjf

AAG leverer gummi til beskyttelse af vindmøllevinger

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Ved hjælp af gummiets unikke egenskaber undgås det, at vindmøllevingerne bliver beskadiget under produktion eller fragt.

Hos AAG har vi travlt med at hjælpe nye og eksisterende kunder inden for vindindustrien. Vi står blandet andet for montering af gummi på transportudstyr, løftegrej og produktionsudstyr.

Ved hjælp af gummiets unikke egenskaber undgås det, at vindmøllevingerne bliver beskadiget under produktion eller fragt. Gummiet skaber et skridsikkert, stødabsorberende og beskyttende underlag til vingerne, således de ikke bliver ridsede eller bøjet.

Der findes et væld af gummikvaliteter og mulighederne er mange, når der skal skabes et beskyttende underlag. Vi har mere end 90 års erfaring inden for gummi, skum og plast og en stor viden inden for løsninger til vindindustrien. Ved hjælp af vores dygtige specialister udvikler vi en løsning, som lever op til de krav, der stilles inden for industrien. 

Når vi varetager opgaver for vores vindkunder er fleksibilitet og troværdighed vigtige parametre for os. Derfor tilbyder vores omstillingsparate produktion blandt andet at foretage montagearbejdet ude ved kunden eller i vores egen produktion. 

Læs meget mere om hvad vi tilbyder af gummi, skum og plast til vindindustrien her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078