23948sdkhjf

Nyt life science-innovationsdistrikt

| Medlemsnyhed | Indrykket af DiaLabXpo

Besøg DiaLabXpo 22.-23. september på Docken i København.

Danmark har netop vedtaget en ny life science-strategi. Strategien er den anden strategi inden for life science-området i de seneste år. Med sine 38 forslag dækker strategien en lang række behov, som life science-sektoren har udtrykt. Men kan en strategi hjælpe branchen helt i mål med effektive rammevilkår, og hvad kan strategien ikke bidrage med?

Besøg DiaLabXpo 22.-23. september og bliv klogere på, hvilken betydning den nye life science-strategi vil få for Danmark, hvad angår velfærd, eksportmuligheder, økonomisk vækst, uddannelse i Danmark og lign, når Peter Huntley fra Medicoindustrien giver dig et indblik i fremtiden.

Under dit besøg på DiaLabXpo har du også mulighed for at få et indblik i Kildedal, der er et nyt by- og erhvervsudviklingsprojekt, som har til formål at understøtte og udbygge det eksisterende Greater Copenhagen life science økosystem. Desuden skal Kildedal have sit eget lokale økosystem, hvor virksomheder, universiteter, investorer mv. kan understøtte hinanden og den fremtidige innovation. I forhold til projektet er der særligt fokus på Pharma, BioTech, MedTech, AI og data i forhold til den type virksomheder man ønsker at tiltrække. Der skal bygges både boliger og erhverv, for at skabe liv og fællesskaber på tværs. Få et dybere indblik i det nye life science-innovationsdistrik, når Jette Rau og Søren Keller holder oplæg om projektets udvikling på DiaLabXpo 23. september kl. 13.30.

Du kan tilmelde dig her oplægget her: https://www.dialabxpo.dk/for-besoegende/aktiviteter-paa-dialabxpo-1

Medlemsnyhed

Indrykket af
DiaLabXpo

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
DiaLabXpo

Send til en kollega

0.08