23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk det årlige lifteftersyn!

Få et grundigt og professionelt lifteftersyn af Elektro Gruppen. Vores dygtige montører kommer gerne forbi dig.

Kvalitet og service er i top med et lifteftersyn fra Elektro Gruppen. Med det årlige lifteftersyn sikrer du ikke kun, at din værkstedslift lever op til Arbejdstilsynets lovkrav. Det minimerer også drifts- og sikkerhedsproblemer, der ellers ville koste værdifulde værkstedstimer.

Professionel service ud fra dit behov 
Når du laver en aftale med Elektro Gruppen, kan du være sikker på, at vi kommer til aftalt tid og leverer et stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører et komplet lifteftersyn ud fra dit konkrete behov og ønsker kombineret med vores professionelle anbefalinger. Du betaler ikke for noget, du ikke har behov for – men vi sikrer, at du har det, der skal til, for at lift og løftegrej i dit værksted fungerer optimalt.

- Vi udfører lovpligtige eftersyn på autolifte, MC-lifte, lastvognslifte og buslifte. Uanset om du har en 4-søjlet lift, en 2-søjlet lift, en 2-stemplet lift eller en 1-stemplet lift, kan vi løfte opgaven, fortæller afdelingsleder Jacob Kildedal.

Når vi er på besøg, kan du samtidig få lavet service på blandt andet:

  • Donkrafte
  • Værkstedspressere
  • Gearkasseløfter
  • Kraner
  • Kompressorer
  • Hjulløftere


Kvalitet og fleksibilitet er i højsædet

Med Elektro Gruppen får du den helt rigtige servicepartner til liftservice. Vores team består af nogle af landets dygtigste specialister med en bred kompetencepallette, masser af erfaring og et stort produktkendskab. Samtidig har vores montører udgangsstation i deres bopæl – så vi altid er tæt på vores kunder. Den kombination giver os de bedste forudsætninger for service og reparation af højeste kvalitet. Faktisk kan vi i langt de fleste tilfælde reparere skaden på din adresse ved første besøg.

Om Elektro Gruppen
Elektro Gruppen består af specialister og eksperter, der kombinerer unik erfaring med den nyeste viden. Det sikrer den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder. Vi kan være med i hele eller dele af vores kunders projekter – helt fra de første tanker til indkøring og levering. Med Elektro Gruppen får en du professionel og kvalitetsbevidst partner, der har øje for din virksomheds individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller besøg!

Jacob Kildedal
Afdelingsleder, liftservice
+45 2168 6335
jk@elektro.dk

www.elektro.dk/liftservice/ 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

JK
Jacob Kildedal
Afdelingsleder, Liftservice
+45 21686335 jk@elektro.dk

Send til en kollega

0.046