23948sdkhjf

En perlerække af produktnyheder til laboratoriebranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af DiaLabXpo

Innovationen har sprudlet i medico-industrien under corona, alt imens mulighederne for at præsentere nyskabelserne live har været særdeles begrænsede.

Udstillerne på messen DiaLabXpo, der i 2020 måtte aflyses pga. covid-19-epidemien, er nu i den grad klar til at opdatere branchens indkøbere på de nyeste produkter og løsninger.

På en af standene på messen, der finder sted i Docken, kan man opleve ”The BactoBox”, en ny opfindelse, der gør det meget enklere, hurtigere og mere rentabelt at optælle bakterier. Med traditionelle metoder og visse typer bakterier kan det tage flere uger. Nytænkning i den danske life science startup SBT Instruments betyder nu, at opgaven kan klares med et tryk på en knap og to minutters ventetid

Udstilleren Kem-En-Tec Nordic medbringer flere stærke løsninger indenfor proteinkemi, celle- og molekylærbiologi. Specielt til DiaLabXpo medbringer Kem-En-Tec Nordic BioEchos bæredygtige EchoLUTION Kits, som sikrer hurtig RNA/DNA ekstraktion med 70 % plastbesparelse. Udstilleren har også en verdenspremiere med på messen fra sin leverandør LevitasBio, som kan præsentere den første teknologi på markedet, LeviCell, til at sikre magnetisk celleoprensning med høj levedygtighed og uden brug af hverken farve eller antistoffer.

Mange af udstillerne adresserer den travlhed, der generelt hersker i laboratorierne og som på ingen måde har været mindre under covid-19-epidemien.

Det gælder også udstilleren Triolab AS, der medbringer et håndholdt spektrofotometer, som ved hjælp af en specialdesignet og patenteret Cuvetip kan anvendes til bl.a. protein- og nukleinsyrekoncentrationsmålinger samt OD600-målinger. Løsningen giver brugeren mulighed for at udføre analysen på stedet i stedet for at skulle transportere prøven til instrumentet. På den måde får man resultaterne på kort tid og optimerer arbejdsprocessen.

Udstilleren Genpack præsenterer nyskabelsen Speedpack 300  på DiaLabXpo. Det er en smart semiautomatisk posepakker, der udmærker sig med sin enkelhed, fleksibilitet og produktivitet. Denne kompakte bordmodel, pakker effektivt med høj hastighed på op til 20 poser i minuttet, da den anvender præfabrikerede poser på rulle, som vi kalder Speedbags. Man vælger blot den rette størrelse af poser, sætter rullen i maskinen, tænder den, og så er man klar til hurtig og effektiv pakning af produkterne.

Arrangørerne af messen, DiaLab og MCH, melder om ekstra mange daglige besøgsregistreringer her i slutspurten op til messens start 22. september.

De 59 udstillere på den udsolgte messe favner tilsammen følgende produktområder og serviceydelser: Laboratorieudstyr og – beklædning, diagnostik, faglige organisationer og fagblade. Hele listen af udstillere kan ses her, og alle interesserede besøgende kan hente en gratis billet til DiaLabXpo her.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
DiaLabXpo

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
DiaLabXpo

Send til en kollega

0.078