23948sdkhjf

Den grønne omstilling koster flere penge - TCO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Det kan være dyrt at stile efter de grønnere og mere bæredygtige løsninger, men det er det hele værd. Læs mere her.

Mange offentlige og private virksomheder er begyndt at få øjnene op for vigtigheden i at være bæredygtige. Både for deres egen, og for klodens skyld.

Desværre holder mange igen, da omkostningerne ved disse omstillinger kan blive højere end hvad de er vant til – men lad os forklare hvorfor de ekstra midler gør gavn i det lange løb.
 
Det er nemlig et simpelt regnestykke omkring TCO, men da mange især offentlige erhverv har indkøbsaftaler de skal overholde, kan det være svært at forestille sig hvordan dette skal gå op med dette års regnskab.
 
”hvis vi vil miljø og bæredygtighed skal vi sørge for at pris ikke er det første vi kigger på.
Den grønne omstilling koster penge, og det må vi indse.
Hvis de virkelig vil den grønne omstilling, så skal de stille pengene til rådighed.”

- Lauritz, Vileda Danmark
 
Vi hos Vileda Professional går stærkt ind for grønne, bæredygtige løsninger og vi producerer derfor produkter der har en længere levetid, netop for at undgå unødigt ressourcespild.
95% af vores sortiment er produceret i Europa for at minimere transporten og forureningen der følger med denne. Dette er også med til at sikre større leveringssikkerhed.
 
Produkters levetid – hvorfor er det vigtigt?
 
Produkters levetid er vigtigt at kigge på når man stiler efter at lave grønnere indkøb. Som eksempel kan man kigge på vores rengøringsvogne. Vores rengøringsvogne har en gennemsnitlig levetid på hele 10-15 år. Dette vil sige at en rengøringsvogn fra Vileda koster ca. 500 kr. Om året.
Dette er en kæmpe besparelse i forhold til de billigere rengøringsvogne, der måske skal udskiftes allerede efter 2 års brug. Så en rengøringsvogn fra Vileda kan virke som en dyr investering, men kigger man på det store billede, har man i sidste ende sparet penge, ved ikke at skulle genkøbe nye vogne.
 
Det samme gælder klude og mopper, med en længere levetid. Nogle af vores mopper kan vaskes hele 1000 gange, inden de skal udskiftes. Dette resulterer i færre indkøb, hvilket i sidste ende betyder at omkostningerne til rengøringsartikler falder, og rent miljømæssigt undgår vi unødigt skrald og transport.
 
Konklusionen er at omstillingen kan virke dyr og uoverskuelig, men det kan betale sig i sidste ende. Både økonomisk for jer, og miljømæssigt for kloden.
 
Så husk at se på det store billede når i køber ind, prisen er kun en brøkdel af hvad i får for pengene.

Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.


Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.06