23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Fragtmænd fik 1. pladsen til DM for transportlærlinge

Vores chaufførlærling Nicky W. Pedersen fra Stavnskær Fragt løb med den samlede sejr i chaufførmesterskabet til DM for transportlærlinge, der fandt sted til Transportmessen 2021.

Til Transportmessen 2021 i MCH Messecenter Herning blev der traditionen tro afholdt DM for transportlærlinge. Her dyster chauffør- og lagerlærlinge i forskellige discipliner for at se, hvem der både er mest præcis og hurtigst indenfor de mange forskellige arbejdsopgaver, som de møder i deres arbejde.

I Danske Fragtmænd er vi meget stolte af, at det var en af vores elever, der kom øverst på podiet i chaufførmesterskabet. Det blev nemlig Nicky W. Pedersen, der til daglig er chaufførlærling hos vores fragtmandsvirksomhed Stavnskær Fragt A/S, som løb med den samlede sejr.

Det var blandt andet discipliner som præcisionskørsel med forvogn og hænger, lastfordeling med gaffeltruck og sikring af last, som chaufførlærlinge dystede i. Det var altså her, at Nicky W. Pedersen var bedst og kunne lade sig krone som Danmarksmester.

Foto: Lars Møller /  MCH

Danske Fragtmænd A/S
Tomsagervej 18
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30611756
P nummer: 1013356021

Send til en kollega

0.063