23948sdkhjf

Besøg Gibotech på hi messen i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Bliv konkurrencedygtig med cobots, mobile robotter og CNC maskiner.

Besøg Gibotech på hi messen i Herning 5.-7. oktober og få inspiration til din næste automationsløsning.

På stand L9360 vil besøgende blive præsenteret for konkrete GiboSmartSolutions, der er kendetegnet ved hurtig levering og kort ROI, samt de nyeste teknologier og CNC maskiner. Samtidig får de mulighed for at diskutere deres konkrete produktionsudfordringer med automationseksperter fra Gibotech, så de kan gå hjem med ny inspiration til at gøre deres produktion endnu mere konkurrencedygtig.

- Forbrugernes købsmønstre ændrer sig, og produkternes levetid bliver kortere og kortere. Det betyder, at produktionsvirksomheder i stigende grad skal kunne håndtere hyppige design- og produktændringer, individuelle tilpasninger samt små seriestørrelser. Her er kombinationen af cobots og mobile robotter en afgørende komponent i udviklingen af fremtidens løsninger til den fleksible produktion, siger Kenneth Pedersen, Product Manager Automation i Gibotech.

Hurtig og simpel robotimplementering
Gibotech udnyttede nedlukningen i 2020 til at udvikle et nyt koncept, der samler og dokumenterer virksomhedens tidligere løsninger under navnet GiboSmartSolutions. Løsningerne dækker primært industriløsninger, og mange af dem er baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine.

De løsninger som besøgende på hi vil kunne opleve, er netop GiboSmartSolutions, og en af dem er GiboCobotFlex, der kombinerer en kollaborativ robots simple programmering med høj fleksibilitetsgrad og mange anvendelsesmuligheder.

- GiboCobotFlex er designet til at dække et bredt område af opgaver fra maskinbetjening over montage til palletering, etc. Kernen i løsningen ligger i den mobile vogn, der let kan flyttes rundt, så det faktisk bliver det valgte udstyr, eller EoAT, der definerer opgaven, lyder der fra Kenneth Pedersen

Udover GiboSmartSolutions er der mulighed for at få gode råd og inspiration til automationsløsninger med robotter, cobots, mobile robotter og CNC maskiner på stand L9360.

Mød GIBOTECH A/S til HI Industri 2021 på stand L9360.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.063