23948sdkhjf

En fynsk iværksætterhistorie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Kåre Kristensen Gausdal fylder 70 år.

I den anledning har vi interviewet Kåre, da han gerne vil fortælle om hans fynske iværksætterhistorie. Her er hans historie:

 Vicath EQ ApS har i dag 16 medarbejdere. De fleste af os er eksaminerede Lead auditorer og vi har mange ingeniører ansat.

Jeg startede virksomheden op som iværksætter i efteråret 1992 som den første private virksomhed i Forskerparken Fyn (Syddanske Forskerparker) med støtte fra private investorer. I starten beskæftigede vi os mest med miljø og miljøledelse. I 2005 blev vi også autoriserede arbejdsmiljørådgivere.

Gennem årene har vi udført mange spændende projekter og rådgivet mange private virksomheder og offentlige, f.eks. projekter støttet af Miljøstyrelsen ”Miljørevision - Erfaringer fra gartnerier og møbelindustrier” og senere i årene 1995-2000, 2 store projekter ”Miljøstyring i Plastindustrien” med deltagelse af 31 plastvirksomheder”.

Senere, i 2003, flyttede vi til Agerhatten i Odense for at få mere plads. Her holder vi stadig til.

Vi havde som en naturlig ting arbejdet med kvalitetsledelse udover arbejdsmiljø- og miljøledelse. Efter Camilla (min datter) har taget over ledelsesmæssigt for 12 år siden, handler flere og flere opgaver også om rådgivning på fødevaresikkerhed, som vi er specialister i.

Under projekterne med Plastindustrien blev der efterspurgt IT-løsninger til kvalitets- og miljøledelse. Vi udviklede vores IT-system EQ Advance®, som i dag bliver anvendt af mange danske virksomheder.

Vi har mere end 500 aktive kunder og nye kommer til hele tiden.

Det vi arbejder med er:

  • Arbejdsmiljørådgivning
  • Miljøledelse
  • Kvalitetsledelse
  • Fødevaresikkerhed
  • IT-løsninger til disse områder

 
Nyeste specialområde er CO2 regnskaber, hvor vi udarbejder dokumentation for konkrete virksomheder.

Jeg fylder 70 i denne uge og går ned i tid fra 1. oktober til 16 timer ugentligt. Så jeg synes det var nu historien skulle fortælles. En fynsk iværksætterhistorie.

Vicath EQ ApS ønsker Kåre hjertelig tillykke med fødselsdagen. Vi er meget glade for, at han har valgt at blive på arbejdspladsen nogle dage om ugen. Kåre har en meget stor viden og erfaring med ledelsessystemer, som vi er glade for at kunne drage nytte af. Har du lyst til at vide mere om, hvad Vicath EQ laver, kan ud læse mere her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Send til en kollega

0.063