23948sdkhjf

Ny konference - Bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Insight Food & Health / Insight Events ApS

Den 30. november og 1. december har du mulighed for at deltage på konferencen Bæredygtige værdikæder i fødevareindustrien, hvor eksperter deler ud af deres erfaringer og viden på området.

Vidste du, at EU’s taksonomi for bæredygtige investeringer kan bidrage til mere bæredygtige værdikæder og bedre finansieringsmuligheder for fødevarebranchen? 

På konferencen får du indsigt i, hvordan virksomhedsledere arbejder med bæredygtighed, og hvordan miljømæssige, sociale forhold og governance (ESG) forhold kan bruges til både at reducere risici og skabe muligheder for investeringer og finansiering.

Den 30. november og 1. december 2021 byder Insight Food & Health for første gang velkommen til konferencen Bæredygtige værdikæder i fødevareindsutrien. Her vil talere fra blandt andre Fødevarestyrelsen, Poul Schmith, Danish Crown, EU-Kommissionens repræsentation i Danmark og mange flere dele ud af deres viden og erfaringer, og der vil være gode muligheder for at netværke med kollegaer i branchen.

Konferencen sætter blandt andet fokus på følgende områder: 

  • EU’s Farm to Fork Strategy
  • Introduktion til ESG og bæredygtighed i værdikæden
  • Bæredygtig udvikling af fødevarer
  • Bæredygtighed i forbrugerleddet
  • Regulatorisk update
  • Workshop: Bæredygtighed - kompetencer, governance og den forandringsrejse, som mange organisationer er på
  • Paneldebat: Kommunikation om bæredygtighedstiltag – hvad er ret og rimeligt?
  • Hvordan kan elektrificering booste den grønne omstilling?
  • Finansiering af bæredygtige investeringer 

Vil du med til 2 spændende og udbytterige dage? Læs mere om konferencen og talerne her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Insight Food & Health / Insight Events ApS

Silkegade 17 st.
1113 København K
Danmark
Insight Food & Health / Insight Events ApS

Send til en kollega

0.094