23948sdkhjf

Fra håndholdt 3D scanning til fuldautomatiseret emneopmåling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

På hi-messen den 5.-7. oktober demonstrerer Zebicon hele porteføljen af måleudstyr, som spænder fra håndholdte scannere til fuldautomatiserede high-end løsninger.

3D scanning er en anerkendt teknologi til opmåling af emner til både udvikling, indkøring og i produktionen. Der findes i dag flere typer scannere på markedet, derfor er det vigtigt at virksomheder overvejer, hvilke behov og funktioner deres næste måleudstyr skal løse.

På årets hi-messe står Zebicon, som er specialister i 3D scanning og måleteknik, klar til at demonstrere både manuelle og automatiserede løsninger til industriel emneopmåling og kvalitetskontrol. Derudover medbringer Billundvirksomheden en række nye systemer fra GOM og ZEISS, som er lettere tilgængelige for små og mellemstore virksomheder.

Nyt 3D måleudstyr på markedet
På hi-messen kan du for første gang opleve de nye systemer i Zebicons portefølje, GOM scan 1 og T-SCAN hawk. Under udviklingen har der været stor fokus på brugervenlighed og på at brugerne skal blive hjulpet godt i gang med videomateriale m.m.

Zebicons direktør, Jeppe H. Laursen udtaler, ”Vi kan se et kæmpe potentiale for disse systemer, der henvender sig til virksomheder, afdelinger og anvendelser, som vi tidligere ikke har været så dygtige til at rette os mod. Derfor glæder vi os meget til at præsentere GOM Scan 1 og T-SCAN hawk på årets hi-messe.”

GOM Scan 1 er en kompakt og brugervenlig 3D scanner, som er velegnet til hurtig opmåling af små og mellemstore emner. Det er en løsning, der er særlig interessant ved måleopgaver i forbindelse med 3D print, 3D modellering og reverse engineering.

T-SCAN hawk er en håndholdt laserscanner, som med tre scanningstilstande kan opmåle selv fine detaljer og dybe huller. Denne mobile scanner er designet til at opfange 3D data, hvor end behovet opstår. Den er velegnet til måleopgaver i forbindelse med reverse engineering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol. 

Få måleudstyret i egne hænder
På hi Tech og Industrimessen demonstrerer Zebicon ikke kun måleudstyret, du får også selv mulighed for at få den nye T-SCAN hawk i hænderne og teste, hvordan den er at arbejde med i praksis.

”Der er mange overvejelser som skal tages, inden man vælger måleudstyr. Derfor vil vi give messens deltagere mulighed for at afprøve det håndholdte måleudstyr i egne hænder. Det betyder, at de selv kan fornemme systemets brugervenlighed, om måleprocessen er velegnet for dem, og vurdere hvilken grad af mobilitet og fleksibilitet, der er brug for,” afslutter Jeppe H. Laursen.

Mød Zebicon i hal K i området for 3D TECH.
Husk at du kan få adgangsbilletten gratis ved at bruge invitationskoden hi-20469.

Hent din gratis adgangsbillet

Mød Zebicon A/S til HI Industri 2021 på stand K8252 & K8262.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Send til en kollega

0.062