23948sdkhjf

Bumbag – den smarte og praktiske taske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du har måske lagt mærke til at bæltetasker er blevet hotte igen – eller bumbags som de kaldes i daglig tale, i hvert fald blandt den yngre del af befolkningen.

Det er en god ting, for bumbags ser både stangsmarte ud og er superpraktisk til at have dine nødvendigste ejendele, når du skal ud af huset. Derfor er en bumbag næsten uundværlig.

Det er sjældent, du tager hjemmefra uden som det mindste at skulle have din mobil, dine nøgler og din pung eller kortholder med dig. Og især i sommerperioden, hvor du ikke har jakke på med store lommer, kan det være svært at have det hele i lommerne.

”En rummelig bumbag er nem at have hængende over skulderen tværs over brystkassen, uden at den sidder i vejen”, fortæller Lasse fra Freja Skind. ”Og her kan du – afhængig af taskens størrelse selvfølgelig – have meget mere i end mobil og nøgler. Og i det sidste stykke tid er salget af bumbags også steget væsentligt. Det siger jo det hele”, fortsætter han.

Bumbags af læder
Især bumbags af læder er blevet meget moderne. Det er de fordi, de er meget mere holdbare end tasker af stof. Og selvom de bliver slidte, så ser de stadig superseje ud. Det er jo bare patina.

Og lædertasker behøver bestemt ikke være kedelige. De findes i stort set alle farver. Ikke bare de neutrale, som sort, brun og beige, men også i mere iøjnefaldende farver, som lilla, rød og grøn.

En praktisk hverdagstaske
Tasken kan fås med forskellige antal rum og i forskellige størrelser. Den kan som Lasse nævner sidde over skulderen på tvær hen over brystet, men de fleste kan også sidde omkring livet, som de gjorde førhen. Det, at du ikke skal bære på tasken eller have den over den ene skulder, gør, at den aldrig sidder i vejen.

”Jeg har altid min bumbag med, når jeg tager nogen steder”, fortæller Monica, som vi har stoppet på gaden, og som netop har en bumbag med sig – en flot gul en. ”Jeg kan nemlig sagtens have den på, også når jeg cykler. Jeg ”kaster” den bare om på ryggen”. Slutter Monica og smutter videre.

Skal du have en praktisk hverdagstaske, som ovenikøbet også er supersmart, så kunne det være, du skulle købe dig en bumbag.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.188