23948sdkhjf

DC-Supply leverer 40 fods showroom container til Wexøe

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

DC-Supply A/S - Danish Container Supply leverer special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som blandt andet anvender løsningen i forbindelse med messer og udstillinger.

Den specialbyggede 40 fods showroom container er indrettet med soveværelse, stue/spisestue og køkken, hvor Wexøe selv har sørget for møblering og køkken installation. For at kunne fremvise deres løsninger og produkter, har Wexøe tillige forsynet containeren med de nyeste løsninger til elinstallation, såvel som inspiration og teknik til Smart Homes.

I showroom containeren har DC-Supply installeret to elektriske ventilatorer samt en varmepumpe - det giver et godt og behageligt indeklima i den isolerede container. Udvendigt er showroomet forsynet med en elektrisk markise hen over indgangspartiet, også installeret af DC-Supply. Vi har også trukket alle kabler, inklusive KNX kabler, for at klargøre showroomet til kundens egen installation af hardware.

Se hele casen på vores hjemmeside her:
https://www.dc-supply.dk/40-fods-showroom-container-til-wexoee/

Overvejer du, hvordan et showroom eller en messestand kan bygges helt specifikt efter jeres behov og ønsker, så kontakt vores salgsafdeling og få en snak om de mange muligheder med en mobil containerløsning:

Ring til os på +45 70231380
Skriv til os på info@dc-supply.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Send til en kollega

0.079