23948sdkhjf

ECA: Bæredygtig rengøring af kommune giver flotte resultater

| Medlemsnyhed | Indrykket af Food Diagnostics A/S

I efteråret 2020 indgik vi et samarbejde med Norddjurs Kommune omkring afprøvning af rengøring og desinfektion med ECA-vand i en række af kommunens institutioner indenfor velfærdsområdet.

Nogle dage er bare lidt vildere end andre! 

... og sådan en havde vi, da et års samarbejde med Norddjurs Kommune kulminerede med en aftale om permanente ECA-løsninger til kommunens institutioner.

Målet var at forbedre rengøringsniveauet og styrke kommunens bæredygtighedsprofil.

Bedre og mere effektiv rengøring 

Forud for aftalen ligger der omkring 1000 prøver for at kunne dokumentere hygiejneniveauet. Der blev der taget prøver før implementeringen af ECA og efter henholdsvis en uge og en måned.

På godt jysk må vi sige, at vi er ret godt tilfredse med resultatet af projektet, der viste en forbedring på 75 % på den rengørende effekt og 53 % på den desinficerende effekt.  Derudover kunne Norddjurs Kommune ved en overgang til ECA få en bæredygtig og miljøvenlig profil og en grønnere tilgang til rengøringen, uden at gå på kompromis med kvaliteten af rengøringen. På flere af lokationerne i Norddjurs Kommune kunne der spares arbejdsgange, samtidig med at man opnåede en bedre rengøring og en forbedret hygiejne

Samarbejdet fortsætter
De gode resultater og forløbet af samarbejdet har medført, at Norddjurs Kommune netop har valgt at fortsætte med brugen af ECA-vand i kommunens institutioner. Kommunen har dermed investeret i ECA-anlæg til kommunens institutioner, således at der nu kan produceres ECA-vand til rengøringspersonalet på kommunens institutioner.

Nysgerrig på brugen af ECA? 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan I kan gøre brug af ECA hos jer? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores produktspecialist, Jan Kvinesdal, på tlf: 42687218 eller e-mail: jan@fooddiagnostics.dk.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Food Diagnostics A/S

Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Danmark
Food Diagnostics A/S

Send til en kollega

0.094