23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mand i teamet og FHS på Hi Messe 2021

Det bliver godt at komme på messe igen. På billedet ses FHS Scandinavias nyligt ansatte salg- og serviceteknikker Dino K. Jannsen i gang med at sætte standen op.

Vi er glade for at kunne præsentere Dino Kronborg Jannsen, der nu er ansat som salgs- og serviceteknikker hos FHS Scandinavia. Han har stor erfaring som serviceteknikker og er uddannet klejnsmed. 

Kom og hils på ham på hi-Messen i Herning den 5-7 oktober, hvor du kan finde FHS Scandinavia på stand nr. 3350, lige mellem scenen og Landbrug & Fødevarer. 

Årets hi-messe stiller med IFC (International Food Contest) skarpt på bæredygtighed og giver et helt særligt indblik i mulighederne inden for klima- og miljøvenlig produktion og teknologier på mejeriområdet IFC.

Med FHS Scandinavias teknologier, UVC-lys, ionisering og antibakterielt gulv, matcher vi mange af de krav, der stilles til bl.a. reducering af vandforbrug og minimering af kemi. Så kom og besøg os og få inspiration til hvordan din virksomhed kan ruste sig til fremtidens skærpede hygiejne- og bæredygtighedskrav.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063