23948sdkhjf

Køb dine planter online - og få dem leveret til døren

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Planter skal der til – både de smukke til pynt og de spiselige. Men nu behøver du ikke tage turen til den lokale planteskole for at stå i timevis, lede efter de rigtige planter og derefter stå i kø for at betale.

De kan nemlig også bestilles online, og så kan du få dem leveret til døren. Læs mere herunder.

Planter hører til i enhver have og ethvert hjem. Og nu kan du faktisk bestille dem hjemme fra sofaen. Eller haven af hvis det er dér, du opholder dig.

På den måde kan du bedre planlægge din have og overveje, hvilke sorter der passer bedst til dine behov. Men det er ikke kun små planter, du kan bestille. Nej du kan sågar få leveret et træ – eller flere – hvis du har behov for det.

Få dit træ leveret til trappestenen
Vi har besøgt Gug Anlæg & Planteskole, som har både en fysisk butik i Aalborg, men også har salg af planter online.

Martin Holmriis, medejer af Gug Anlæg & Planteskole, fortæller: ”Vi sælger masser af planter online. Og vi sender også mange frugttræer afsted. Det er bl.a. meget populært at bestille det, som vi kalder et familietræ. Det er et frugttræ med forskellige sorter af frugten – på ét og samme træ. Det er superpraktisk for dem, som kun har plads til ét frugttræ, men gerne vil have variation.

Hos nogle online planteskoler kan ulempen være, at du ikke kan få den samme råd og vejledning som på den fysiske planteskole. Men hos Gug planteskole kan du stadig både skrive en mail eller ringe og stille et spørgsmål. Hvis du skulle være i tvivl om noget.

Planlæg din have i rolige omgivelser, og bestil planterne online
Når din have skal planlægges, er det rart at gøre det i ro og mag. Ved at tage beslutningerne derhjemme, hvor du har roen og tiden til det, er det lettere at tage de rigtige beslutninger. Her kan du bedre overveje, om du nu kan give den ønskede plante de rigtige betingelser. Eller om du hellere skal vælge en anden sort i stedet.

Især er der mange, der sætter pris på at bestille frø online. På den måde er det lettere at overskue planlægningen af køkkenhaven. Særligt hvis du er typen, der ønsker meget variation i din køkkenhave, eller du ønsker bestemte sorter. Her er der et meget større udvalg online, end hvis du besøger en fysisk planteskole.

Skal du til at anlægge din have, så prøv at besøge en online planteskole, det er måske vejen frem for dig.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078