23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevareindustrien: Mulige besparelser på op til 6 procent

Hvordan specialsmøremidler af høj kvalitet kan bidrage til en optimeret energieffektivitet – ikke mindst når den tilbydes sammen med individuel rådgivning – undervurderes stadig ofte.

En tribologiekspert anbefaler ikke alene præcist tilpassede smøremiddelløsninger til den respektive anvendelse, men overvejer også hele systemet. Og det giver ofte mulighed for energibesparelser, man ikke hidtil har forestillet sig.

Tips til implementering af bæredygtighedsmål

Energieffektivitet og reduktion af udledninger har stor betydning for fødevareindustrien. Ikke alene vil et fald i energiforbruget direkte påvirke virksomhedens driftsomkostninger; et mere effektivt energiforbrug vil frem for alt betyde et stort skridt i retningen mod at blive CO2-neutral og nå sine bæredygtighedsmål. Der skal fremlægges dokumentation for fortsatte forbedringer indenfor energieffektiviteten, fx for den første og fortsatte certificering af virksomhedens energistyringssystem, som er meget vigtig for fødevareindustrien.

Klüber Lubrications hvidbog 'Sustainability and Food Safety' ('Bæredygtighed og fødevaresikkerhed', den findes dog kun på engelsk) opsummerer, hvordan fødevareproducenter kan benytte specialtilpassede specialsmøremidler til at øge energieffektiviteten, forbedre deres fodaftryk på miljøet og på samme tid realisere mulige besparelser på op til seks procent. Andre vigtige emner for fødevareindustrien adresseres også her, ikke mindst problemstillinger som bæredygtigheden i produktudvikling, fødevaresikkerhed og sikkerheden for medarbejderne i produktionen.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Literbuen 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10865328
P nummer: 1000144097

Kontaktperson

AT
Anna Taaler
Marketing Communications Nordic
+46 705390085 anna.taaler@se.klueber.com

Send til en kollega

0.031