23948sdkhjf

Gulvet skal renoveres men du kan ikke standse produktionen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Vælg Ucrete® – hurtighærdende gulve, som kan udlægges uden at forurene dine madvarer!

Hurtighærdende industrigulv

Der er mindst 6 gode grunde til at vælge Ucrete® gulve i fødevareindustrien. Men særligt det faktum, at Ucrete kan lægges i løbet af en nat og være parat til brug næste dag, er vigtigt i en industri, som ikke har tid til at holde stille.

Visse typer Ucrete er så hurtighærdende, at de kan tages i brug allerede 5 timer efter udlægning – endda ved temperaturer helt ned til 10 °C. Ucrete lugter ikke og giver ikke afsmag på fødevarer. Det betyder, at man kan lægge gulvet, også selvom der samtidig foregår bearbejdning af levnedsmidler i nærheden.

Gert Røjkjær, Segment Manager Master Builders Solutions Denmark, udtaler: “Ucrete er den rigtige løsning for levnedsmiddelproducenter, som har for travlt til at holde stille. Gulvet udlægges af certificerede gulvlæggere, og selvom det går hurtigt, så får man et stærkt og holdbart gulv – et rigtigt Ucrete gulv.”

Gulve så rene som rustfrit stål

Gulvets rensbarhed er af afgørende betydning for at sikre et hygienisk mijø, der opfylder de skrappe krav i fødevarevirksomheder. Ucrete gulve kan rengøres til samme standard som rustfrit stål. Det er tæt, uigennemtrængeligt og ikke bionedbrydeligt og danner derfor ikke grobund for bakterie- eller svampevækst. Endvidere tåler Ucrete (i modsætning til f.eks. epoxy- og akrylgulve) både kogende vand og hedvandsspuling. Ucrete er certificeret til brug i anlæg, hvor der benyttes HACCP-baserede sikkerhedssystemer til levnedsmidler og er også godkendt iht. IFS (den internationale fødevarestandard).

Flere gode grunde til at vælge Ucrete-gulve til produktionsområder i levnedsmiddelbranchen:

Ucrete er:

  • Hygiejnisk: kan rengøres til samme standard som rustfrit stål; er dokumenteret tæt uden plads til bakterier og tåler både kogende vand og damprensning.
  • Resistent overfor mælkesyre, blod, øl, citronsyre, rengøringsmidler mm.
  • Giver ingen afsmag på fødevarer (heller ikke under udlægningen!)
  • Sikkert arbejdsmiljø: skridsikkert.
  • Langvarige og gentagne produktionsstop undgås: Ucrete gulve kan hurtigt tages i brug og er ekstremt holdbare.
  • HACCP- og IFS-certificeret
     

Læs meget mere om fordelene ved Ucrete industrigulve for levnedsmiddelindustrien og se referencer på vores hjemmeside.

Du er også meget velkommen til at kontakte Master Builders Solutions’ specialist, Gert Røjkjær, for råd og vejledning generelt eller i forbindelse med et specifikt bygge- eller renoveringsprojekt.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078