23948sdkhjf

Hjemmeladning af din Tesla

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Vi møder indimellem Tesla-ejere, som desværre ikke er klar over, at der er et hav af valgmuligheder, når det kommer til valg af ladestander til elbilen. Dét har vores ladestander-specialist, Thomas, sat et par ord på i dagens indlæg.

Der er mange overvejelser i søgen efter den helt rette ladestander til elbilen. Og med en spritny Tesla i garagen, er der helt klart også nogle standarder ift. valg af ladestander. Men indimellem møder vi Tesla-ejere, som desværre ikke ved, at der er et stort udvalg af ladebokse til deres innovative elbil, da de fleste ladestationer faktisk er kompatible. 

”Markedet for ladestandere er virkelig stort, og der er mange udbydere. Jeg kan godt forstå, at det indimellem er en jungle at finde rundt i de mange produkter og fagtermer, hvis man ikke har den store el-interesse.”  smiler Thomas.  

Læs hele indlægget om Hjemmeladning af din Tesla her. 

Ladestation med indbygget elmåler og smart Cloud-tjeneste

Det smarte ved Charge Amps ladestanderene er, at de begge leveres med indbygget elmåler/bimåler og en smart Cloud-tjeneste. Elmåleren gør, at du kan følge og måle dit elforbrug, hvilket bl.a. er nødvendigt, hvis du tegner abonnement ved en udbyder, hvorigennem du søger refusion. På den måde skal du ikke tilkøbe en elmåler, og derved ende med en dyrere installation end regnet. 

”Nogle gange kommer vi ud til kunder, hvor vi desværre må informere dem om, at den ladestander de har købt, ikke indeholder al dét, som de troede. Det er rigtig ærgerligt! For så skal de pludselig til at lave tilkøb og hive flere penge op af lommen, for at få dén installation, de ønskede.” Fortæller Thomas.

Ladestanderenes brugervenlige Cloud-tjeneste gør, at du kan tilgå din ladestander via en App eller browseren, og herigennem styre din opladning. Så behøver du ikke at begive dig ud i kulden, hvis du netop har sat dig tilrette i sofaen. 

Montering af din ladestander til elbil?

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere og tilbyder personlig rådgivning, så du får den rette ladestander og installation. Vi tager højde for din nuværende installation og undersøger, om der er behov for en supplerende eltavle udelukkende til din ladestander.

Kontakt os på tlf. 75 64 18 99.

VS Automatic
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.109