23948sdkhjf

EMC var messens store samtaleemne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bagger-Nielsen ApS

Efter tre dage på HI Tech & Industry i Herning er Bagger-Nielsen ikke i tvivl om at EMC var ét af messens store emner.

Messeteamet fra Bagger-Nielsen er netop hjemvendt efter en velbesøgt HI messe i Herning - og de er ikke i tvivl om, at EMC området var ét af messens helt store emner.

"Der har været en overvældende interesse for at snakke om netop løsninger inden for EMC og langt mere end vi tidligere har oplevet," fortæller direktør Rikke Bagger-Nielsen Houmann.

"Mange af de besøgende berettede om at EMC-støj er en stigende udfordring, primært på grund af de mange nye og mere moderne maskiner, der er kommet ind i produktionen de seneste år."

Man oplevede bl.a. en messedeltager der fortalte om en malkemaskine i landbruget, hvor sensorerne, der skal registrere at køerne går ind i maskinen, lige pludselig ikke virkede. Årsagen var en anden og nyere maskine i stalden, som skabte 'støj' for sensorerne.

Dette fik man løst ved at fokusere på en skærmet løsning.

EMC støj bliver værre med tiden

Hos Bagger-Nielsen er man ikke i tvivl om, at EMC støj vil være noget kunderne kommer til at skulle fokusere på i de kommende år.

"Der er lige nu så meget fart på udviklingen af maskiner og robotter, at man får svært ved at teste dem op mod alle de eksisterende maskiner på markedet. Samtidig kommer der 5G netværket, som også kan have en kraftig effekt på alle de eksisterende maskiner," forklarer Rikke Bagger-Nielsen Houmann.

Man er derfor hos Bagger-Nielsen meget fokuseret på at hjælpe kunderne med at rådgive om den rigtige EMC løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bagger-Nielsen ApS

Svalehøjvej 10
3650 Ølstykke
Danmark
Bagger-Nielsen ApS

Billeder & videoer

Bagger-Nielsens messestand på HI Tech & Industry messenTravlhed på messestanden med stor interesse for EMCTravlhed på messestanden med stor interesse for EMC

Send til en kollega

0.125