23948sdkhjf

JAX Halo-Guard FG- Næste generations fedt til fødevareindust

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABIC Kemi AB

JAX Halo-Guard FG fedtstoffer er fremstillet med et avanceret, proprietært calciumsulfonat fortykningsmiddel samt omhyggeligt udvalgte tilsætningsstoffer for at tilbyde det ultimative multifedt til brug i fødevareindustrien.

Calciumsulfonat er en fremragende teknologi til smøring, hvor varme, vand og høje belastninger forekommer. Som vist i figur 1 er calcitpladerne til Halo-Guard-fedt orienteret som fiskeskaller i et mønster parallelt med overfladen.

Dette skaber en ekstremt effektiv barriere mod metaloverfladen, hvilket garanterer fremragende slidstyrke og ekstreme tryk- og korrosionsegenskaber. I en traditionel fedtstruktur vist på billede nr. 2, kan der opstå problemer, fordi fedtstrukturen ikke danner en tilstrækkelig barriere mod metaloverfladen, hvilket kan resultere i dårlig mekanisk stabilitet og endelig udstyr, der ikke fungerer på grund af at fedtet ikke smører og beskytter, som det skal.

Sammenfattende er JAX Halo-Guard FG-fedtstoffer blevet registreret af NSF til brug som fedtstoffer, der kan have midlertidig kontakt med fødevarer. Fedtstofferne giver en betydelig forbedring af ydeevnen i forhold til de fedtstoffer, der i øjeblikket bruges med Halo-Guard, hvilket reducerer virkningerne af vand, varme og belastning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABIC Kemi AB

Box 6131
600 06 Norrköping
Sverige
ABIC Kemi AB

Send til en kollega

0.063