23948sdkhjf

Stort fokus på 3D TECH på hi-messen 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

På årets hi-messe havde MCH og CFI samlet et stort område for virksomheder inden for 3D TECH, hvor de besøgende bl.a. kunne opleve Zebicon a/s.

3D scanning er en teknologi, som bliver mere og mere udbredt til både reverse engineering og kvalitetskontrol på tværs af industrier. Det betyder, at kendskabet til teknologien er stigende, hvilket er noget målevirksomheden Zebicon kunne mærke på årets hi-messe.

Direktør Jeppe H. Laursen udtaler, ”Vi oplevede at messens besøgende kom med en langt større forståelse for teknologien, og kompleksitetsgraden af spørgsmålene var generelt meget højere, end hvad vi tidligere har oplevet.”

En grund til det er, at 3D scanning i dag er en anerkendt teknologi, men derudover er Zebicon sikre på, at messens 3D Tech område var med til at tiltrække de rette besøgende.

”Ved at MCH og CFI havde samlet så mange leverandører inden for 3D Tech, skabte det ekstra fokus på teknologiernes muligheder. Derudover gjorde det de besøgende opmærksom på, hvor de skulle finde deres underleverandører på dette område.” fortæller Jeppe H. Laursen.

Overvældet af positiv feedback
På Zebicons stand kunne de besøgende opleve 3D scanning i forskellige afskygninger. Her var det især de nye mindre 3D scannere, som vakte opsigt og skabte stor trafik på standen.

”Vi er overvældede over den store positive feedback, der har været på de nye 3D scannere, som vi medbragte på hi21. Det var første år, vi demonstrerede håndholdt 3D scanning, og vi oplevede en enorm interesse fra både nye kontakter og eksisterende kunder,” fortæller Jeppe H. Laursen.

Zebicon er godt tilfredse med messen, som bød på mange gode dialoger og aftaler om fremtidigt samarbejde.

Nåede du ikke forbi Zebicons stand?
Læs mere om 3D scanning på www.zebicon.com eller kontakt Zebicon for at høre mere om dine muligheder.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Send til en kollega

0.125