23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til endnu et nyt grønt projekt!

Jo flere vi er sammen om grøn varme, desto stærkere står vi over for klimakrisen.

Velkommen til endnu et nyt grønt projekt, hvor vi denne gang leverer 45 længder ø219/355 mm grønne og bæredygtige fjernvarmerør til Frederiksberg Forsyning A/S, som er i fuld gang med at etablere ny fjernvarmeledning til Borups Allé-kvarteret via Duevej for at forstærke fjernvarmeforsyningen for en grønnere og renere by.
Vores rør med kapper af 100% genbrugsplast bidrager med intet mindre end en samlet besparelse på 5,8 tons CO2!
 
”Det er et super godt tiltag som LOGSTOR tilbyder. Vi vil rigtig gerne være med på rejsen mod en bæredygtig fremtid med grøn fjernvarme, og det er vores ønske også fremadrettet at anvende bæredygtige materialer, som kapperne fra LOGSTOR, siger Kasper Bork Andersen, Maskinmester og Projektleder hos Frederiksberg Forsyning og understreger, at jo flere vi er sammen om grøn varme, desto stærkere står vi over for klimakrisen.
 
Selvom genbrug ikke er et nyt koncept for LOGSTOR, har vi stadig brug for innovative og visionære samarbejdspartnere for at realisere vores grønne rejse.
 
LOGSTOR og Frederiksberg Forsyning udviser samfundsansvar, og er med fælles hjælp et skridt nærmere om at skabe endnu mere energieffektiv og bæredygtig fjernvarme til gavn for fremtidige generationer.  
 
For yderligere information om vores rolle i projektet, kontakt venligst: Jan Dommerby, Områdechef hos LOGSTOR – jdo@logstor.com / +45 25 27 39 12

 

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21330248
P nummer: 1000266977

Send til en kollega

0.063