23948sdkhjf

Hvordan kan ældre betonkonstruktioners levetid forlænges?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Deltag i gratis webinar om ricisi ved aldrende betonkonstruktioner og mulige løsninger, som kan forlænge bygninger og konstruktioners levetid.

Aldrende betonkonstruktioner

I mange industrilande blev store dele af infrastrukturen bygget i 1960’erne og 1970’erne og har nu nået en alder på mere end 50 år. 50 års eksponering for fysiske belastninger og miljømæssige påvirkninger kan medføre alvorlig nedbrydning af betonkonstruktionen.

Der er stigende opmærksomhed om (og bekymring) for nedbrydning af aldrende beton og konstruktioners sikkerhed – særlig gældende bygninger og konstruktioner over 50 år. I januar 2021 udgav FN en rapport “Ageing Water Storage Infrastructure: An emerging Global Risk”, som påpeger dette problem.

Webinar om systemer til reparation og beskyttelse

Derfor vil Master Builders Solutions gerne invitere dig til et gratis online webinar om problemer og risici ved en aldrende infrastruktur og om tekniske løsninger,  produkter og erfaringer, som kan bruges til at forstærke, reparere, beskytte og vandtætte konstruktioner.

Du vil lære om traditionelle betonreparationsteknikker men også blive introduceret for de mest moderne metoder såsom kulfiberforstærknings-systemer og korrosionsinhibitorer, som kan give konstruktioner længere levetid – sikkert, økonomisk og bæredygtigt.

Du vil også få muligheden for at se en demonstration af vores Online Planning Tool, som nemt og hurtigt kan guide dig til reparationsløsninger, inkl. en tilpasset rapport med BIM objekter, certifikater og produktdokumentation.

  • Tidspunkt: 21. oktober kl. 10 
  • Længde: 45 min + tid til spørgsmål
  • Sprog: Engelsk

Læs mere og tilmeld dig her!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.078