23948sdkhjf

Løwener søger erfaren tekniker/reparatør til deltidsarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener søger erfaren tekniker/reparatør med godt håndelag

Til en deltidsstilling på 25 timer ugentligt søger vi et praktisk og teknisk multitalent til klargøring og reparation af bl.a. pumper, motorer, svejsemaskiner og induktionsvarmere på vores værksted i Glostrup.

Løwener sælger, servicerer og reparerer ét af markedets største programmer af maskiner og teknisk udstyr til stort set alle grene af industrien og autobranchen. 

Dine opgaver
Du kommer til at arbejde som værkstedstekniker med service og reparation af et bredt produktprogram hjemmehørende i vores industri-, værksteds- og procestekniske salgsdivision (ITEK). Du skal bl.a. tage dig af klargøring, vedligeholdelse og reparation af mindre svejsemaskiner, el- og trykluftdrevne pumper, motorer og induktionsvarmere. Herudover bliver du ansvarlig for vores daglige produktion af doseringssystemer, ligesom du skal udføre en lang række ad hoc opgaver for vores samlede ITEK division.

En god arbejdsplads
Løwener er en veletableret og velrenommeret dansk virksomhed i vækst. Hos os gælder princippet ”frihed under ansvar”. Omgangstonen er uhøjtidelig, organisationsstrukturen er flad, og der er højt til loftet. Vi lægger vægt på vidensdeling og hjælper hinanden med at opnå de fastlagte salgsmål. I det daglige kommer du til at referere til ITEK servicechefen.

Du er velkommen til at kontakte salgsingeniør Kenneth Andersen på tlf.nr. 2268 5980 eller kja@loewener.dk for yderligere oplysninger.

Se hele jobopslaget og hvordan du søger HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.078