23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S har fået ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Så har vi endelig fået vores nye hjemmeside færdig efter at have brugt nogle måneder på at få så mange informationer med som muligt.

Nu er vores nye hjemmeside www.olet.dk blevet klar til at give læserne svar på endnu flere spørgsmål om hvad Olet Industrigummi A/S kan tilbyde sine kunder. Hjemmesiden er nu også blevet optimeret, så den kan tilgåes fra mobilen.

Vi håber at både nye som gamle kunder finder den inspirerende, så I får lyst til at kontakte os. En hjemmeside skal informere om Olet Industrigummi A/S og mulighederne for et godt samarbejde, så vi kan producere og levere kundespecifikke gummiemner, men aldrig erstatte den personlige kontakt til kunderne, som vi vægter meget højt.

Vi værdsætter den tætte personlige kontakt til vores kunder og nyder at have besøg af vores kunder, så vi kan lære hinanden at kende. Det er jo muligt for os at vise kunderne rundt i vores fabrik, da alt vores produktion af gummiemner ligger i Vejen. Det gør også at vi kan tilbyde vores kunder gummiemner, hvor der ligger kvalitet og ærekærhed bag det ja, som vi giver kunderne. Leveringstiderne er hurtige og fragtpriserne ikke er skyhøje.

Bliv inspireret ved at gå ind på vores hjemmeside og giv os så gerne et kald, så vi kan tale om netop dit behov for gummi- eller gummi/metalemner.

Kontakt Dorthe L. Frederiksendlf@olet.dk eller tlf. 7696 3084


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078