23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kraftvaerk Foodtech bliver en del af Matilda FoodTech

Vi kan med glæde meddele, at Kraftvaerk Foodtech er blevet en del af Matilda FoodTech, der leverer digitale løsninger til hele fødevareindustrien.

Matilda FoodTech, der har kontorer i hele Norden, leverer digitale løsninger til hele fødevareindustrien i både den offentlige og private sektor. Med tilkøbet af Kraftvaerk Foodtech, vil Matilda FoodTech ikke alene styrke det danske marked, men også bidrage med en større produktportefølje, der vil hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med optimering af den daglige drift og samtidig accelerere processen for at fremme klimadagsordenen: 

Danmark kommer til at blive et vigtigt marked for os, og vi vil hjælpe vores kunder med at strømline madprocessen gennem digitalisering. Gennem vores løsninger og ekspertise hjælper vi også vores kunder med at bidrage til de globale bæredygtighedsmål 12, 13, 14 og 15 ” siger Erik Bergseth, CEO i Matilda FoodTech.

Udvidelsen på det danske marked påvirker ikke den danske organisation, der forbliver, som den er i dag. Fremover vil afdelingen i Danmark blive styrket med flere medarbejdere og udbuddet af løsninger øges, blandt andet med en SaaS-løsning: 

Jeg er begejstret for at blive en del af en større koncern, med dets primære fokus på foodtech og klimadagsordenen. Vi har store ambitioner på vores kunders vegne, og med Matilda FoodTechs SaaS løsninger og kompetencer i ryggen, ser vi frem til at videreudvikle vores tilbud til det danske marked. Det bliver en spændende tid, vi går i møde, og vi glæder os til at introducere det danske marked for nye muligheder indenfor foodtech.” afslutter Lars Kejser, direktør i Kraftvaerk Foodtech. 

Læs hele nyheden her.

Kraftvaerk Foodtech:

Kraftvaerk Foodtech udbyder fødevaresystemet Dankost Pro og tilbyder services til hele fødevareindustrien. Dankost Pro har været på markedet i over 25 år og bruges af mere end 220 kunder i Skandinavien, Grønland, Færøerne og Island, fordelt på cirka halvdelen i fødevareproduktion og halvdelen i storkøkkener, kantiner og hospitalskøkkener.

Matilda FoodTech:

Matilda FoodTech styrker en bæredygtig måltidsindustri ved at hjælpe producenter med at levere sunde og bæredygtige måltider. Ved at tilbyde en platform for Food Service Ressource Management leverer Matilda en datadreven tilgang, der automatiserer, strømliner og forbedrer fødevareværdikæden i måltidsbranchen i hele Norden, fra indkøb til affaldshåndtering. Matilda platformen hjælper kunder med at opnå de globale bæredygtighedsmål 12, 13, 14 og 15.

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Kontaktperson

Tanya Østergaard Larsen
Marketing Manager
+45 31217443 tanya.larsen@matildafoodtech.com

Send til en kollega

0.109